Nynäsvägen 50 / Handen / HANINGE

Toppfräsch 1:a med centralt läge och balkong!

Slutpris
1 730 000 kr
Boarea
32,5 kvm
Avgift
3 017 kr/mån
Rum
1 rum
Såld
2017-09-26
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Nynäsvägen såldes av oss 2017-09-26. Se alla våra försäljningar i Handen samt även på Nynäsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Handen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Varmt välkomna till denna toppfräscha 1:a där det bara är att flytta in och bo! Lägenheten har genomgående vita väggar, parkettgolv och ett härligt ljusinsläpp. Här finns även en stor balkong där man kan njuta av en ostörd utsikt över skog och grönska.

I vardagsrummet finns det gott om plats för såväl säng som stor soffa. Hallen har gått om förvaring tack vare inbyggda garderober och separat klädkammare och till lägenheten finns också ett tillhörande förråd. Modernt kök med stilrena vitvaror och bra arbetsytor inbjuder till matlagning och trevliga middagar! Badrummet har genomgått stambyte och bjuder på snyggt klinkergolv och kaklade väggar.

Nynäsvägen 50 är beläget ett stenkast från Handen C:s gedigna butiksutbud, pendeltåg och bussterminal. Dessutom finns sjön Rudan, underbara strövområden, upplysta motionsspår och badplatser en kort promenad bort. Handen är centralorten i Haninge som är en expansiv kommun där nya bostäder byggs, nya företag etablerar sig och där handelsplatserna byggs stadigt ut.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration