Rökärrsvägen 1 / Kolartorp / Handen / Haninge

Underbar villa med stort garage, hörntomt och unikt läge!

Slutpris
5 200 000 kr
Boarea/biarea
108/108 kvm
Driftkostnad
49 728 kr/år
Tomtarea
1 705 kvm
Rum
5 rum (3-5 sovrum)
Såld
2019-10-26
Bostaden är såld!

Denna villa på Rökärrsvägen såldes av oss 2019-10-26. Se alla våra försäljningar i Handen samt även på Rökärrsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Kolartorp är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Unik fastighet i populära Kolartorp, i anslutning till expansiva Vega, med stor tomt och villa om totalt 216 m²! Med sitt naturnära läge med fastighetsgräns mot skogen, inbyggt garage på drygt 30 m² och smakfulla renoveringar, finns här ett hem som sannerligen är utöver det vanliga. Här kan man från sitt eget hem kliva rakt ut i skogen på jakt efter svamp, bär och motionsspår som leder en direkt ut till Rudans nationalpark.

Den iögonfallande altanen har ett privat läge med utsikt över den angränsande skogen. Här kan man njuta av områdets lugn och den rofyllda omgivningen inspirerar till trevliga grillkvällar och stora sammankomster med familj och vänner. Vardagsrum och kök ligger i perfekt harmoni med uteplatsen som skapar naturliga mingelutrymmen. De stilrena materialvalen och det generösa ljusinsläppet ger en wowfaktor som uppmuntrar till matlagning och långkok.

På nedre plan finns förutom tvättstuga, förrådsutrymmen och det stora garaget, även ett ytterligare allrum och badrum. Det stora påkostade badrummet med vacker mosaik och elegant klinkergolv ger en spakänsla där man kan njuta av vardagslyx varje dag. De tre sovrummen är disponerade på entréplan och här finns också ett ytterligare badrum med dusch.

Den plana trädgårdstomten erbjuder oändliga möjligheter. Idag pryds trädgården med vacker björk, äppelträd samt syrénhäckar och tomten sträcker sig hela vägen ut i skogen. Stenpartiet vid altanen väcker fantasin hos den med gröna fingrar och gott om plats finns för uppförande av växthus, trädgårdsland, utespa och mycket mer. Löpspår, mountainbikespår och milslånga strövområden ligger bokstavligen ett stenkast bort. I närområdet finns även flertalet lekplatser och en barnvänlig badplats med sandstrand, flotte och brygga.

Varmt välkommen till en upplevelse på plats där en modern familjs behov av väldisponerade ytor, bra kommunikationer, närhet till skola, förskola och service möter fantastisk natur och djupa skogar.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Kolartorp/Hermanstorp

Kolartorp/Hermanstorp är ett expansivt område som ligger i postort Handen i anslutning till nya Vegastaden. Kolartorp/Hermanstorp har i många år karaktäriserats av fritidshus, stora tomter och landsbygdskänsla. De senaste åren har dock många tomter blivit till nya, mindre småhustomter och området är idag en härlig blandning av det gamla Kolartorp/Hermanstorp, nya och ståtliga villor, radhus och bostadsrätter. Den nya stadsdelen Vega med pendeltåg och planerade butiker har gjort området till ett nytt, attraktivt område för barnfamiljer som kommer från alla delar av Storstockholm och resten av landet.

Handen - Shopping och serviceutbud i toppklass

Upplev Haninges största mötesplats, Handen Centrtum, här händer något varje dag! Här finns gemenskapen och butikerna som ger mersmak. Bland mode, sport, inredning och mycket annat, hittar du även sköna matställen samt tjänster och service för vardag och fest. Port 73 är en handelsplats i Haninge som invigdes i oktober 2010 och ligger invid Riksväg 73, mitt i trafiknavet som sammanlänkar Haninge, Tyresö och Nynäshamn. Med två stora matbutiker, kombinerat med en centrumgallerias breda utbud och en stor parkering, finns här den perfekta platsen för shopping, mat och att umgås. I Handen finns även populära ICA Maxi som ligger i anslutning till Systembolaget.

Sport och fritid runt hörnet

Rudans friluftsområde och naturreservat ligger central i Handen bredvid pendeltågsstationen. Här kan du ta del utav sommaren på bästa möjliga sätt med att fiska, bada, cykla och vandra. Det finns flera vandrings- och motionsleder samt en mountainbikeslinga. Du kan även spela frisbeegolf, beachvolleyboll och boule på särskilda banor. På vintern kan man åka skridskor på den stora sjön och längdskidor i de upplysta spåren. I Handen finns även ett flertal stora sportanläggningar och Torvallas sim-och ishall.

Kommunikationer

I Handen finns det utmärkta kommunikationer via pendeltåg, ett flertal bussar samt smidiga bilvägar. Pendeltåget tar dig till Stockholm C på 25 min och under nattetid finns det bussar som ersätter sträckan. Det finns flera busslinjer, bland annars direktbussar som går till Gullmarsplan. För den bilburne kan man snabbt ta sig ut på 73:an som tar ca en kvart till Stockholm C. Från Vega Det finns direktbuss till Gullmarsplan (810) och busslinje till Farsta. Restiden med direktbuss till Gullmarsplan cirka 15 minuter. Ny pendeltågsstation i Vega invigdes 2019.

Skolor och barnomsorg

I Vega finns en F-6 skola, Måsöskolan, samt flera förskolor, Alprosen, Gunnebo, Ur o Skur, Raoul Wallenberg I närbelägna Länna öppnade även Engelska skolan sin verksamhet hösten 2018. I området kring Vegastation planeras även för en F-9 skola samt ytterligare skola (F-5) i privat regi. I Handen finns Runstensskolan F-6, Söderbymalmsskolan 7-9, Vikingaskolan F-6, Deltaskolan 7-9, Haninge Montessoriskola F-5, Rudanskolan 4-9, Fredrika Bremer gymnasiet, Riksäpplet gymnasieskola. Här finns även förskolor så som pysslingen, Baldersro, Björken samt montessoriförskolan Ekorren.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.