Runstensvägen 21 / Handen / Haninge

Trevlig lägenhet med vindsvåningskänsla och allt ingår i avgiften!

Slutpris
1 300 000 kr
Boarea
42.5 kvm
Avgift
4 021 kr/mån
Rum
1 rum (1 sovrum)
Våning
5 av 5 (Hiss finns)
Såld
2020-11-06
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Runstensvägen såldes av oss 2020-11-06. Se alla våra försäljningar i Handen samt även på Runstensvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Handen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Nu har du möjligheten att förvärva denna lägenhet med moderniseringsbehov högst upp i huset med hiss där ALLT INGÅR I AVGIFTEN. Lägenheten är välplanerad med ett rum och kök men med möjligheten att göra den till en 1,5:a. I det stora vardagsrummet går det att skapa en sovalkov för att avskilja sovrum och vardagsrum, se alternativ planskiss. I vardagsrummet finns det gott om sällskapsyta samt ett härligt ljusinsläpp från flertalet fönster. Bra planerat kök med gott om förvaring och en matplats som rymmer 4 personer. Badrummet måste åtgärdas enligt föreningens samt besiktningsbolagets åtgärdsförslag, se bifogad fil för åtgärdsförslag.

Varmt välkomna till Runstensvägen 21!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Handen/Haninge C

Handen är centralorten i Haninge kommun som är Sveriges största skärgårdskommun. Förutom vacker natur med den fina skärgården som kronan på verket så finns här allt från frisbeegolfbana till gästhamnar och ett sprudlande kulturliv. I Haninge finns fräscha sportanläggningar, flera bibliotek, ett rikt föreningsliv och aktiviteter för alla.

Shopping och serviceutbud i toppklass

Upplev Haninges största mötesplats, Handen Centrtum, här händer något varje dag! Här finns gemenskapen och butikerna som ger mersmak. Bland mode, sport, inredning och mycket annat, hittar du även sköna matställen samt tjänster och service för vardag och fest. Port 73 är en handelsplats i Haninge som invigdes i oktober 2010 och ligger invid Riksväg 73, mitt i trafiknavet som sammanlänkar Haninge, Tyresö och Nynäshamn. Med två stora matbutiker, kombinerat med en centrumgallerias breda utbud och en stor parkering, finns här den perfekta platsen för shopping, mat och att umgås. I Handen finns även populära ICA Maxi som ligger i anslutning till Systembolaget.

Sport och fritid runt hörnet

Rudans friluftsområde och naturreservat ligger central i Handen bredvid pendeltågsstationen. Här kan du ta del utav sommaren på bästa möjliga sätt med att fiska, bada, cykla och vandra. Det finns flera vandrings- och motionsleder samt en mountainbikeslinga. Du kan även spela frisbeegolf, beachvolleyboll och boule på särskilda banor. På vintern kan man åka skridskor på den stora sjön och längdskidor i de upplysta spåren. I Handen finns även ett flertal stora sportanläggningar och Torvallas sim-och ishall.

Kommunikationer

I Handen finns det utmärkta kommunikationer via pendeltåg, ett flertal bussar samt smidiga bilvägar. Pendeltåget tar dig till Stockholm C på 25 min och under nattetid finns det bussar som ersätter sträckan. Det finns flera busslinjer, bland annars direktbussar som går till Gullmarsplan. För den bilburne kan man snabbt ta sig ut på 73:an som tar ca en kvart till Stockholm C.

Skolor och Barnomsorg

Runstensskolan F-6, Söderbymalmsskolan 7-9, Vikingaskolan F-6, Deltaskolan 7-9, Haninge Montessoriskola F-5, Rudanskolan 4-9, Fredrika Bremer gymnasiet, Riksäpplet gymnasieskola. Här finns även förskolor så som pysslingen, Baldersro, Björken samt montessoriförskolan Ekorren.

Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.