Vallavägen 127 / Centrala Handen / Handen / HANINGE

Gavellägenhet på 105 kvm endast en trappa upp!

Accepterat pris
2 500 000 kr
Hur mycket kan du låna?
Räkna på boendekalkyl
Boarea
105 kvm
Avgift
6 103 kr/mån
Rum
5 rum (4 sovrum)
Våning
1 av 3 (Hiss finns ej)
Kommande försäljning

Försäljning av denna bostad är planerad. Kontakta ansvarig mäklare för intresseanmälan och mer information.

Anmäl intresse

Varmt välkomna till denna välplanerade gavellägenhet med fyra sovrum endast en trappa upp på populära Vallavägen! Här bor du i ett lugnt område med bilfria innergårdar, stenkast från förskola, skola, affär och vacker natur. Lägenheten har en utmärkt planlösning med ett fräscht duschrum, stort badrum, mysigt kök med gott om förvaring samt arbetsyta och en stor hall med flertalet garderober. Vardagsrummet bjuder på ett härligt ljusinsläpp och här finns dessutom den härliga balkongen i sydost med en trevlig utsikt över gården.

Varmt välkomna till Vallavägen 127!

Bilder
Sponsrade länkar
Sovrum 1
Visa alla 19 bilder
Vill du se hur värdet utvecklas på din bostad?
Prova vår smarta tjänst Värdeindikatorn
Sponsrade länkar
Planritning
Planskiss
Planskiss
Fakta
Rumsbeskrivning
 • Beskrivning av samtliga rum
  - HALL
  Stor hall med gott om plats för avhängning samt förvaring tack vare den stora garderobsväggen med skjutdörrar. Målade väggar och laminatgolv.

  - SOVRUM 1
  Mysigt sovrum med ljusmålade väggar och laminatgolv. Det finns en möjlighet att ta ner väggen mellan sovrum 1 & 2 för att få ett stort sovrum.

  - SOVRUM 2
  Trevligt sovrum med ljusmålade väggar och laminatgolv. Här finns plats för säng samt mindre skrivbord.

  - SOVRUM 3/ MASTER BEDROOM
  Fräscht stort sovrum med trevligt ljusinsläpp och en hel garderobsvägg med gott om förvaring. Målade väggar och laminatgolv.

  - VARDAGSRUM
  Underbart vardagsrum med gott om plats för soffa, matplats samt ett härligt ljusinsläpp från flertalet fönster då det är en gavellägenhet. Från vardagsrummet kommer du ut till den trevliga balkongen. Ljusmålade väggar och laminatgolv.

  - BALKONG
  Härlig balkong med gott om plats för utemöbler. Balkongen ligger i sydost med trätrall och en trivsam vy över gården.

  - SOVRUM 4
  I anslutning till vardagsrummet ligger det fjärde sovrummet med målade väggar samt laminatgolv. Här har du ett rikligt ljusinsläpp från fönster mot balkongen.

  - KÖK
  Välplanerat och ljust kök med vita skåpluckor samt vitt kakel ovanför arbetsbänk. Köket har gott om arbetsyta samt förvaring från flertalet skåp. Matplats för ca 6-8 personer. Vitvarorna består av: Side-by-side kyl/frys, spishäll, ugn, fläkt samt diskmaskin.

  - BADRUM
  Rymligt badrum med våtrumsmatta samt delvis kaklade väggar. Badrummet är utrustat med badkar, wc, handfat, spegelskåp, tvättmaskin samt ett praktiskt torkskåp.

  - DUSCHRUM 2011
  Fräscht helkaklat duschrum från 2011 med vitt kakel och grått klinker. Duschrummet är utrustat med kommod, spegelskåp, wc, samt duschhörna med skjutdörrar.

  - ÖVRIGT
  Till lägenheten tillhör ett förråd.
Fakta
Beskrivning
 • Boarea
  105 kvm (Boareauppgifter enligt bostadsrättsföreningen)
 • Rum
  5 (4 sovrum)
 • Våning
  1 av 3
 • Tillträde
  Enligt överenskommelse
Byggnadssätt
 • Byggnadsår
  1965 - 1968
TV/Internet
 • Beskrivning TV/Internet
  I månadsavgiften ingår bredband 100/100 Mbit/s samt telefoniuppkoppling (samtalskostnad tillkommer) via Ownit.
  Kabel-TV finns via ComHem. Grundutbud ingår i avgiften.
Bilplats/Övriga byggnader
 • Beskrivning, parkering
  Det finns totalt 68 carports och 153 parkeringsplatser i föreningen. Just nu är det väntetid på parkeringsplatser och carports. Det går att ställa sig i kö för parkeringsplats eller carport. För information om aktuell status på parkering, kontakta föreningens ekonomiska förvaltare: info@brfkonsulterna.se. Priserna är enligt följande: Parkering – 160:-/mån samt carport – 275:-/mån.
Ekonomi
 • Avgift
  6 103 kr/mån
 • Beskrivning av kostnader som ingår i avgiften
  Det som ingår: Värme, vatten, förråd, basutbud i Com Hem TV
 • Hushållsström
  400 kr/mån
 • Obligatoriskt bredband
  95 kr/mån
 • Sammanlagd driftskostnad
  495 kr/mån
 • Antal personer i hushållet
  4
 • Kommentar, driftkostnad
  Avvikelser kan förekomma. Driftkostnaden är exkl. försäkring då försäkringspremien kan variera väldigt mycket beroende på historik.
 • Upplåtelseform
  Bostadsrätt
 • Andel i förening
  0,63760
 • Boendekalkyl
  Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.
Föreningen
 • Benämning
  Brf Solstigen.
 • Allmänt
  Brf Solstigen ombildades till bostadsrätter 2009 och består av 194 lägenheter. Inom föreningen finns tillgång till parkeringsplatser, carport samt garage.
  I månadsavgiften ingår värme, vatten samt bredband och telefoni via ComHem.
  Till varje lägenhet finns ett förråd placerat i entréplan där även cykel och barnvagnsförrådet finns. Tvättstuga finns på den egna innergården.
 • Kommande renoveringar
  Under 2016 igångsätts arbetet med bland annat lekplatsbesiktning med åtgärder, dräneringsgrus till huskropparna, sockelputsen åtgärdas, utbyte 12 st. ftx-aggregat med OVK-besiktning, fasadvegetationen åtgärdas, injustering ventilation, renovering av två hissar samt PCB-sanering av balkongnos. En energiplan har även tagits fram.
 • Gjorda renoveringar
  Se tidigare årsredovisningar på föreningens hemsida. www.brfsolstigen.se
  Några av de största renoveringsarbetena är:
  2014 Stamspolning
  2013 Kollektiv bredbandsanslutning Ownit
  2013 Besiktningen visade att rören i allmänhet var i mycket gott skick. Under 2013 spolades och rensades avloppen (både liggande och stående). Dessa åtgärder är gjorda för att slippa genomföra stambyte inom de närmaste 15 åren
  2012 Passersystem installerat, tvättstuga renoverad
 • Övriga utrymmen i föreningen
  Inom föreningen finns tillgång till ett förråd/ lägenhet. Cykel och barnvagnsförråd finns samt tvättstuga.

  Det finns två tvättstugor, en på vardera gård. Enligt ritningen på hemsidan är de belägna mellan 113 och 115 samt 137 och 139. Kostnaden för ett tvättpass på fyra timmar är satt till 25 kronor.
Området
 • Solstigen har ett centralt och lugnt läge i tätort med närhet till utbud av arbetsplatser, kommersiell service, skolor, förskolor, samhällsservice och vägar. Det är nära till bussar och pendeltåg. Det tar cirka femton minuter att promenera till Haninge centrum, som har ett stort utbud av butiker. Nära Haninge centrum finns även Handens Närsjukhus.

  I närområdet finns 2 butiker: ICA Nära som även är postombud och kiosk/minilivs ”Valla Livs”. Om du vill ha något att äta finns Valla gatukök ”Sibylla” på Sleipnervägen och restaurang ”Valla Värdshus och pizzeria” på Vallavägen.

  Det finns fantastiska strövområden på nära håll som till exempel Slätmossens naturpark som ligger söder om Vallavägen. Nära pendeltågsstationen ligger Rudans friluftsområde, med många möjligheter till aktiviteter. Här finns fina motionsspår och vandringsleder, en stor frisbeebana och badplatser. Området passar för alla, barnfamiljer, äldre och unga. I sjön Nedre Rundan kan du fiska ädelfisk. Fiskekort finns att köpa i Vallas Gatukök, Sleipnervägen 113, Rudan Center samt medborgarkontoret på Rudsjöterassen 2, Handen.

  I nära anslutning till Solstigen ligger Torvalla idrottsplats med bland annat utomhusplaner för fotboll och friidrott samt sim- och idrottshallar.
Sponsrade länkar

Vad blir din totala månadskostnad?

Bolånekalkyl

Ha lånelöftet klart innan visningen.

Ansök om lånelöfte
Vill du se hur värdet utvecklas på din bostad?

Prova vår smarta tjänst
Värderindikatorn

Kontakta mäklaren

Här finns tillfälle att ställa en fråga direkt till mäklaren om det är något mer du vill veta om bostaden. Under kontorstid kan vi utlova snabb respons.

Genom att klicka på knappen Ställ fråga godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Följ oss i sociala medier