Barnhemsvägen 104

Barnhemsvägen 104

Slutpris

6 445 000 kr


Hässelby - Backlura— Hässelby— Stockholm

Barnhemsvägen 104


Slutpris
6 445 000 kr

Hässelby - Backlura— Hässelby— Stockholm

Välkommen till denna trevliga villa i högt läge på ostörd återvändsgata!

Välkommen till Barnhemsvägen 104!

Tomten erbjuder både en härlig altan för trevliga grillkvällar med kvällssol och en stor gräsmatta för odlingar eller barnlek. Huset har ett fantastiskt läge på återvändsgata i högt läge med utsikt över Hässelby södra villastaden. Här bor du med närhet till både lekplatser, förskola och skola. Området är lugnt och består nästan enbart av villor och radhus.

Huset erbjuder en optimerad planlösning fördelat på två plan. På det nedre planet har du ett stort kök med goda ytor och mycket förvaring. Intill köket har du även husets tvättstuga med egen groventré. På nedre plan hittar du även ett sovrum samt ett helkaklat badrum med wc och dusch. Resterande delen av nedre plan utgörs av det härliga stora vardagsrummet med gott om ljusinsläpp från fönsterpartierna ut mot söder. Här får du plats med både en stor soffmöbel och en matsalsmöbel för det större sälskapet. Ovanför trappen finns ett stort öppet allrum perfekt att använda som tv rum eller lekrum. Intill ligger master bedroom med gott om plats för en dubbelsäng, här har du även utgången till den balkongen med kilometerlång vy över Hässelby i syd/väst läge. Sovrummet har även en rymlig walking closet. Övervåningen erbjuder även ett stort badrum med bastu och dusch. Det finns även ett större sovrum som går att bygga om till två mindre men fortfarande rymliga sovrum.


Boarea
168 kvm
Driftkostnad
40 009 kr/år
Tomtarea
632 kvm
Rum
5 rum (3-4 sovrum)
Såld
2022-05-12

Mäklarhuset Vällingby-Hässelby

Denna villa på Barnhemsvägen såldes av oss 2022-05-12. Se alla våra försäljningar i Hässelby samt även på Barnhemsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.