Barnhemsvägen 66

Barnhemsvägen 66

Slutpris

4 100 000 kr


Hässelby - Backlura— Hässelby— Stockholm

Barnhemsvägen 66


Slutpris
4 100 000 kr

Hässelby - Backlura— Hässelby— Stockholm

Välkommen till detta trevliga gavel kedjehus i populärt område.

Välkommen till detta trevliga gavel hus med flexibel planlösning.
Här bor du i ett oerhört lugnt område med lekparker och grönområden precis utanför dörren. På en kortare cykelturs avstånd når du även Mälarens strand för svalkande simturer eller trevliga promenader. Bostaden är beläget i ett perfekt läge med sol från förmiddag till sena kvällen. Här kan du njuta av grönskan och fågelsång på baksidan där du sitter insynsskyddat i ett högt läge. Trädgården erbjuder fruktträd och fina ytor att följa solen ifrån. På framsidan finns en stor altan med gott om plats där ni kan avnjuta middagar i kvällssolen på sommaren.

När du kliver innanför dörren till huset kommer du in till en trevlig hall med bra förvaring och bostadens första badrum direkt in till höger. Väll innanför hallen möts du av det stora öppna köket med en naturlig matplats som rymmer många gäster. Köket är välplanerat med allt du kan önska och massvis med förvaring. På entréplan hittar du även ett sovrum samt ett större allrum som går att disponera som både ett och två sovrum.

På nedreplan hittar du ytterligare ett badrum samt en separat tvättstuga där det även finns goda förvaringsmöjligheter. Det nedre planet inrymmer även ett stort vardagsrum med utgång till den grönskande baksidan. Här finns gott om plats för både en stor soffa och annat möblemang. Intill vardagsrummet ligger även ett större sovrum med en trevlig utsikt ut mot träden utanför.

Letar ni fyra eller fler sovrum och vill ha stort kök samt en trevlig lättskött trädgård och goda sociala ytor är detta det perfekta huset för er.


Boarea/biarea
120/20 kvm
Driftkostnad
16 948 kr/år
Tomtarea
342 kvm
Såld
2023-02-27

Mäklarhuset Vällingby-Hässelby

Denna kedjehus på Barnhemsvägen såldes av oss 2023-02-27. Se alla våra försäljningar i Hässelby samt även på Barnhemsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.