Dvärglinsgränd 56 / Hässelby Villastad / Hässelby / Stockholm

Slutpris
3 500 000 kr
Boarea/biarea
115/19 kvm
Driftkostnad
30 932 kr/år
Totalareal
260 kvm
Rum
4 rum (3-4 sovrum)
Såld
2018-10-04
Bostaden är såld!

Denna radhus på dvärglinsgränd såldes av oss 2018-10-04. Se alla våra försäljningar i Hässelby samt även på dvärglinsgränd

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Hässelby Villastad är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

ACCEPTERAT PRIS AV SÄLJARNA! Välkommen till detta fina gavelradhus i populära Hässelby Villastad. Huset inrymmer stort vardagsrum, rymligt kök med matplats, tre sovrum, stor hall med plats för arbetsplats, två helkaklade badrum, stor klädkammare samt separat tvättstuga, Härlig altan på husets baksida med utgång från köket samt ytterligare en uteplats på husets framsida. Garage i länga samt bra parkeringsmöjlighet på gatorna i området. Den trivsamma friköpta tomten som gränsar till allmänning har definitivt ett av områdets bästa lägen! Välkommen på någon av visningarna!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration