Edelundavägen 1

Edelundavägen 1

Slutpris

1 550 000 kr


Hässelby Södra Villastad— Hässelby— Stockholm

Edelundavägen 1


Slutpris
1 550 000 kr

Hässelby Södra Villastad— Hässelby— Stockholm

Modern lägenhet i villaidyll med perfekt solläge!

Välkommen till denna unika etta mitt i villaområde med närhet till kommunikation och centrum. Här bor du på 31 optimerade kvadratmeter som inrymmer ett stort badrum i stilren design, ljust vardagsrum med ljusinsläpp från tre väderstreck och ett praktiskt kök. Med det perfekta hörnläget finns även möjligheten att göra om lägenheten till en tvåa. Bostaden erbjuder dessutom två balkonger, en i perfekt söderläge och den andra i loftgång med kvällssol där du kan njuta av sena sommarkvällar. Lägenheten är utrustad med genomgående värmegolv som pryds av en ekparkett och väggarna är målade i ljuskulör.

Drömmer du om att bo nära affärer och restauranger men ändå ha närheten till vattnet och naturområden är detta den perfekta lägenheten för dig. Här når du snabbt Mälarens strand och fantastiska promenadstråk längs med vattnet och tempeludden, samtidigt som du bor bara ca 200m från Åkermyntans centrum. Där du hittar Ica, Lidel och en mängd restauranger, frisörer samt tobaksbutik och bibliotek. Från busshållplatsen vid Åkermyntan tar du dig enkelt till Vällingby,Barkarby och Spånga där du sedan kan ta dig vidare till Stockholms central.

Välkommen på visning!


Boarea
31.4 kvm
Avgift
2 304 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
2 av 2
Såld
2023-02-02

Mäklarhuset Vällingby-Hässelby

Denna lägenhet på Edelundavägen såldes av oss 2023-02-02. Se alla våra försäljningar i Hässelby samt även på Edelundavägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.