Fyrspannsgatan 172, Vån 13

Fyrspannsgatan 172, Vån 13

Slutpris

2 150 000 kr


Hässelby Strand— Hässelby— Stockholm

Fyrspannsgatan 172, Vån 13


Slutpris
2 150 000 kr

Hässelby Strand— Hässelby— Stockholm

Fantastisk 2a högt upp i huset med stor balkong & sjöutsikt!

Med en otrolig utsikt över Mälaren finns nu chans att flytta in i denna fantastiska och toppmoderna tvåa om 34 kvm i nybyggd fastighet anno 2016. Välkomna upp till våning 13, här bor ni med ett insynsfritt läge, underbar balkong med kvällssol och påkostade materialval.

Bostaden präglas av en ljus interiör och härlig atmosfär med underbart fint ljusinsläpp från stora fönsterpartier. Optimalt planerad där varje kvadratmeter har ett syfte och disponeras på bästa möjliga sätt. Tack vare den generösa takhöjden om 2,5 m och ljuset som flödar in får lägenheten en extra dimension, måste upplevas. Ett perfekt hem för singeln eller paret med högt ställda krav, här möts stil och funktion.

Vardagsrum och kök i en öppen och social planlösning, detta är en perfekt samlingsplats för att umgås med familj och vänner. Sällskapsdelen erbjuder gott om plats att möblera upp såväl en vardagsrumsdel som en rymlig matplats. Lägenheten är försedd med smakfullt och funktionellt kök med bra förvarings och arbetsytor, ett mysigt sovrum med bra förvaringsmöjligheter, lyxigt badrum med bekvämligheter som kombinerad tvättmaskin och torktumlare. I övrigt mycket goda förvaringsmöjligheter. En bostad med ljus interiör och fina materialval.

Utmärkt läge i Hässelby Strand med närhet till såväl tunnelbanan som, natur och serviceutbud. Hemköp finns i samma hus! Puls & Träning finns i grannföreningen. Passar såväl för singeln som för paret. Måste upplevas på plats, ord kan inte beskriva känslan.

Detta är ett minst sagt ett bekymmerslöst boende för dig med högt ställda krav på stil och komfort. Beläget i ett lugnt och populärt område där du erbjuds fina badstränder, småbåtshamn samt vacker strandpromenad. Tunnelbanan finns 1 min bort och tar dig till Vällingby Centrum på endast 5 min eller till Stockholm City på ca 30 min.

Välkomna hem till mysiga Fyrspannsgatan 172!


Boarea
34 kvm
Avgift
2 135 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
13 av 18 (Hiss finns)
Såld
2020-02-21

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.