Köpingsvägen 7

Köpingsvägen 7

Slutpris

8 100 000 kr


Hässelby Södra Villastad— Hässelby— Stockholm

Köpingsvägen 7


Slutpris
8 100 000 kr

Hässelby Södra Villastad— Hässelby— Stockholm

Totalrenoverad familjevilla i populära Hässelby Södra Villastad!

Nu saluförs äntligen denna exklusiva och rymliga familjevilla i populära Hässelby Södra Villastad! Detta är ett väl underhållet hus byggt 1956, ombyggt 2013, om totalt 210 m² (146 + 64) fördelat på 3 plan. Huset har genomgått stora renoveringar med kvalitativa och ljusa materialval - här är det bara att flytta in och börja trivas.

Entréplanet erbjuder stora sociala ytor med ett slående ljusinsläpp! Köket är smakfullt renoverat 2019/2020 med vita luckor, vacker bänkskiva i marmor, rostfria vitvaror och smarta lösningar. Här finns alla möjligheter för att laga goda middagar att avnjuta med familj och vänner. Köksön skapar fler sittplatser samtidigt som den ger bra med förvaring. Braskaminen skapar extra myskänsla de kallare kvällarna. Öppna upp dubbeldörrarna mot altanen och det suddar ut gränsen mellan ute och inne. Här finns även möjlighet till att bygga ut ytterligare om så önskas. Entréplan erbjuder dessutom två rymliga sovrum med bra förvaringsmöjligheter, en praktiskt hall med kvartstensklinker med underliggande golvvärme samt en WC med dusch.

Det övre planet är tillbyggt 2012 och präglas av otroligt rymd tack vare takhöjden samt ett fantastiskt ljusinsläpp från de stora fönsterpartierna. Allrummet rymmer hela familjen och kan med fördel användas som vardagsrum. Vidare erbjuds två stora sovrum, varav master bedroom har en otrolig walk in closet med vackra glasdörrar. Här finns dessutom ett stort badrum i kakel och klinker.

Det nedre planet består av en rymlig tvättstuga, matkällare, pannrum och ett gästrum/hobbyrum. Här finns även ett garage som rymmer bil samt trädgårdsverktyg som behövs för att sköta om den lummiga och härliga trädgården. För er som har fler bilar kan uppfarten användas. Källarplan kan med fördel göras om till en uthyrningsdel med separat ingång om så önskas.

Stor friköpt tomt om 1006 m² med en inspirerande trädgård med vackra rabatter, träd och buskar samt plana gräsytor som är perfekt för barnen att leka på. Här finns bland annat persikoträd, havtorn, vindruvor, amerikanska blåbär samt vita, röda och svarta vinbär. Laga god mat och avnjut härliga middagar på någon av trädgårdens alla uteplatser. De kyligare kvällarna passar det perfekt att sitta i det vackra växthuset omgiven av grönskande grönsaker. Här bor ni i ett välskött hus med de stora renoveringarna bakom sig. Huset har bergvärme installerat vilket bidrar till låga driftkostnader. Dessutom är Telia öppen fiber indraget. Huset är beläget på en återvändsgata i Hässelby Södra Villastad med närhet till förskolor, skolor, Mälaren, bad, båtklubbar, motionsspår, natur och kommunikationer.

Detta hus vill ni inte missa!


Boarea/biarea
146/64 kvm
Driftkostnad
40 945 kr/år
Tomtarea
1 006 kvm
Rum
8 rum (4-5 sovrum)
Såld
2021-10-06

Mäklarhuset Vällingby-Hässelby

Denna villa på Köpingsvägen såldes av oss 2021-10-06. Se alla våra försäljningar i Hässelby samt även på Köpingsvägen.

Boka värdering
Moa Örnberg, ansvarig mäklare i Vällingby-Hässelby

Moa Örnberg

Ansvarig mäklare
Denise Hägerstrand, assisterande mäklare i Järfälla

Denise Hägerstrand

Assisterande mäklare

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.