Mäster Davids gränd 18 / Hässelby Norra Villastad / Hässelby / Stockholm

Trevligt parhus belägen i ett barnvänligt område!

Slutpris
4 260 000 kr
Boarea/biarea
156/12 kvm
Driftkostnad
31 000 kr/år
Tomtarea
324 kvm
Rum
6 rum (3-5 sovrum)
Såld
2018-11-08
Bostaden är såld!

Denna parhus på Mäster Davids Gränd såldes av oss 2018-11-08. Se alla våra försäljningar i Hässelby samt även på Mäster Davids Gränd

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Hässelby Norra Villastad är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till detta trevliga parhus om totalt ca 168 kvm i souterräng. Stor, friköpt tomt med ett härligt soligt läge på baksidan samt en trädäckad altan på framsidan. I huset finns ett väl tilltaget vardagsrum med flera möbleringsalternativ, rymligt och praktiskt kök med bra förvaringsmöjligheter, fyra-fem sovrum, två duschrum, en stor klädkammare (som går att göra om till t.ex. en bastu) samt en tvättstuga och en verkstad. I anslutning till bostaden finns även en carport. Belägen i ett barnvänligt område med närhet till flera skolor, förskolor, kommunikationer och Åkermyntans Centrum. Här bor du även granne till vackra grönområden med härliga promenadstråk samt till Mälaren med badplatser och småbåtshamnar. Inte långt ifrån ligger också Vällingby Centrum med ett stort utbud av affärer och restauranger.

Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten