Mirabellbacken 20

Mirabellbacken 20

Slutpris

1 500 000 kr


Hässelby strand— Hässelby— Stockholm

Mirabellbacken 20


Slutpris
1 500 000 kr

Hässelby strand— Hässelby— Stockholm

Renoverad 1:a med utsikt över Mälaren!

På Mirabellbacken 20 finner vi denna charmiga bostad om 33 kvm som erbjuder en fantastisk grönskande utsikt samt glimt av Mälaren. Lägenheten har nyligen genomgått en renovering (2023) och har nu en modern och fräsch känsla.

Köket är ett riktigt smycke i denna bostad och behåller sin ursprungliga charm från 50-talet. Det har nyligen lackerats och har en fräsch och retro känsla. Här finns gott om utrymme för matlagning och förvaring av köksredskap. Plats för matgrupp om 4 personer intill fönster där du kan njuta av en god middag samtidigt som du beundrar den vackra utsikten från Mälaren genom fönstret.

Vardagsrummet är lättmöblerat och har stora fönsterpartier som skapar en ljus och luftig atmosfär. Genomgående ekparkettgolv som ger ett varmt och inbjudande intryck.
Bostaden har en praktisk sovalkov som ger avskildhet och möjlighet till en skön natts sömn. Det är en perfekt plats för att skapa en mysig sovdel i bostaden.

Hallens inbyggda garderober ger generöst med förvaringsutrymme för kläder, skor och andra personliga tillhörigheter. Detta hjälper till att hålla bostaden organiserad och fri från oönskad röra. Badrummet är en del av stambytet och har försetts med ljust kakel och klinker. Här finns ett badkar för avkoppling och en skön stund efter en lång dag. Denna etta är en perfekt bostad för en person eller ett par som söker ett trivsamt och välkomnande hem med en fantastisk utsikt! Till bostaden hör två stycken förråd.

Bostadsrättsförening Mirabellen är en av Hässelbys största och mest välskötta föreningar. Bostaden är belägen i trivsamma Hässelby Strand med några minuters gångavstånd till Mälaren och Maltesholsmbadet. Strandpromenaden vid Mälaren anlades 1958 av stadsträdgårdsmästare Holger Blom som idag ett populärt och naturskönt promenadstråk. Längs med vattnet finns ett flertal bad och småbåtshamnar. Dessutom ligger Grimstaskogen som är ett naturreservat på bekvämt avstånd. I närliggande Vällingby City finns fantastisk shopping, restauranger, matbutiker, bio och all tänkbar service. Ett stenkast finner ni Hässelby Strands serviceutbud och tunnelbanestation. Tunnelbanans gröna linje tar dig till Stockholm City på ca 30 minuter. Busshållsplats för linje 119, trafikerar sträckan Backlura - Hässelby strand - Hässelby gård - Spånga station.


Boarea
33 kvm
Avgift
2 580 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
-1 av 5 (Hiss finns ej)
Såld
2023-06-08

Mäklarhuset Vällingby-Hässelby

Denna lägenhet på Mirabellbacken såldes av oss 2023-06-08. Se alla våra försäljningar i Hässelby samt även på Mirabellbacken.

Boka värdering
Moa Örnberg, ansvarig mäklare i Vällingby-Hässelby

Moa Örnberg

Ansvarig mäklare

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.