Piongränd 13

Piongränd 13


Hässelby Stand— Hässelby— Stockholm

Piongränd 13Hässelby Stand— Hässelby— Stockholm

Välplanerad 2:a med inglasad balkong!

Välplanerad 2:a med inglasad balkong!

Välkommen till denna tvåa om 57 kvadratmeter i fina Hässelby Strand! Belägen med närhet till bra kommunikationer, skolor, motionsspår och vatten. I detta boende erbjuds ett boende med social planlösning och goda förvaringsmöjligheter!
Här välkomnas vi av en ljus hall med goda avhängningsmöjligheter som sedan tar oss vidare in i det rymliga vardagsrummet. Här finns gott om plats för både soff- och matgrupp för stora som små sällskap. Från vardagsrummet når vi den härliga inglasade balkongen som har plats för soff-grupp. Vidare in i det genomgående ljusa köket med goda arbetsytor för den som gillar matlagning, i övrigt utrustat med vad ett kök behöver. Badrummet är utrustad med badkar, wc och handfat samt förberett för tvättmaskin. Det härliga sovrummet har plats för en dubbelsäng och goda förvaringsmöjligheter i form av garderob samt klädkammare i anslutning till rummet. Rymligt förråd i markplan.

Här bor man centralt beläget i Hässelby Strand med närhet till skolor, förskolor, natur och stadsliv. Med en kort promenad om 500 meter tar du dig till Mälaren som erbjuder ett flertal bad som Lövstabadet, Hässelby allmänna bad samt Maltesholmsbadet. Gångavstånd till Grimstaskogen som erbjuder motionsspår för den löpnings-sugne. Fem minuters gångväg till Hässelby Strands tunnelbanestation som tar dig in till Stockholm City på ca 30 minuter. Busslinje 119 till Spånga station med pendeltågslinje och Odenplan nås på ca 10 minuter. På mindre än 10 minuter är du i Vällingby Centrum som erbjuder ett brett serviceutbud i form av butiker, restauranger och biograf.

Välkomna på visning!
Patrik Lidholm
Fastighetsmäklare Mäklarhuset


Boarea
57.5 kvm
Rum
2 rum (1 sovrum)

Mäklarhuset Vällingby-Hässelby

Denna lägenhet på Piongränd såldes av oss 2023-06-12. Se alla våra försäljningar i Hässelby samt även på Piongränd.

Boka värdering
Gabriel Nordenhaag
Assisterande mäklare
Talar Svenska, English

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad