Rödklövervägen 23

Rödklövervägen 23

Slutpris

3 995 000 kr


Hässelby Villastad— Hässelby— Stockholm

Rödklövervägen 23


Slutpris
3 995 000 kr

Hässelby Villastad— Hässelby— Stockholm

Friköpt radhus i barnvänligt område!

Varmt välkomna till Rödklövervägen 23!
Med ett av områdets bästa lägen mot grönskande allmänning ligger detta optimalt planerade radhus med två uteplatser med sol från morgon till kväll, perfekt för sköna grillkvällar. Stor insynsskyddad altan med ett stort förråd på entrèsidan. Med undervåningens öppna sociala ytor finns plats för stora middagsbjudningar. Renoverat kök med matplats. Finns även en wc och tvättstuga på entrèplanet . På övervåningen finner ni bostadens fyra sovrum samt ett nyare helkaklat badrum. Två av bostadens sovrum har direkt access till gemensam balkong. Husets stora fönsterpartier skapar en ljus och härlig rymd i hela bostaden. Till bostaden finns två parkeringsplatser det ena är garage i längan och den andra är en p-plats. Uppvärmningen är fjärrvärme och man har även en luftvärmepump installerad.

Radhuset ligger med bra centralt läge nära skolor, förskolor, lekpark, affärer och flertalet kommunikationer. Omtyckta parkleken Ripvidet ligger på några minuters promenad från huset. Närhet även till stora grönområden och flera fina badplatser vid Mälaren.

Kontakta mäklaren för privatvisning eller om du vill veta mera om objektet!

Patrik Lidholm
Mäklarhuset
Mobil 073-2313808


Boarea
134 kvm
Driftkostnad
56 006 kr/år
Tomtarea
182 kvm
Rum
5 rum (4-5 sovrum)
Såld
2024-01-19

Mäklarhuset Vällingby-Hässelby

Denna radhus på Rödklövervägen såldes av oss 2024-01-19. Se alla våra försäljningar i Hässelby samt även på Rödklövervägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.