Svärdsliljevägen 106

Svärdsliljevägen 106

Slutpris

5 204 000 kr


Hässelby - Backlura— Hässelby— Stockholm

Svärdsliljevägen 106


Slutpris
5 204 000 kr

Hässelby - Backlura— Hässelby— Stockholm

Enplans hus i topp skick i barnvänligt område!

Varmt välkommen till Svärdsliljevägen 106 här bor du i ett fantastiskt totalrenoverat hus som har alla finesser du kan önska dig.
Huset har genomgått en total renovering de senaste åren, där allting gjorts om i exklusiva och enhetliga materialval.
När du går in i bostaden välkomnas du av ett snyggt ljust klinkergolv och en rymlig skjutdörrsgarderob. Därefter kommer du in i bostadens hjärta vardagsrummet. Här har du ett stort öppet vardagsrum med en matsalsdel öppet mot köket och stora fönsterpartier ut mot innergården. Vardagsrummet har ett vacker mörkt parkettgolv med enstav som möter dem vita väggarna perfekt. I taket sitter stuckaturer och en del är nedfälld med en fantastisk ljuslist som kan styra stämningen i rummet. I vardagsrummet har du även utgången till bostadens fantastiska uteplats med en stor altan i perfekt solläge där du kan följa solen från förmiddag till eftermiddag.
Intill vardagsrummet ligger köket som är stilrent och ljust med fantastiska arbetsytor och stor förvaring som bjuder in till att laga mat till både det stora och det lilla sälskapet. Från köket når du bostadens främre altan med en upphöjning för att nå solens sista strålar på kvällen. I huset finns två stora helkaklade badrum där det ena gjorts om i exklusiva kakel och klinker med både dusch och badkar. Det finns även 4 sovrum, tvättstuga och en stor walk in closet.

Detta hus är renoverats med omsorg och en tanke i varje detalj, med enhetligt parkettgolvet, ljusa väggar och en fantastisk ljussättning i taket . Detta är bara några av alla otroliga detaljer som skapar helheten i detta fantastiska boende.

Denna bostad måste upplevas på plats!

Bygglov saknas!


Boarea
133 kvm
Driftkostnad
45 990 kr/år
Tomtarea
344 kvm
Rum
6 rum (4-5 sovrum)
Såld
2023-02-24

Mäklarhuset Vällingby-Hässelby

Denna radhus på Svärdsliljevägen såldes av oss 2023-02-24. Se alla våra försäljningar i Hässelby samt även på Svärdsliljevägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.