Svärdsliljevägen 70

Svärdsliljevägen 70

Slutpris

5 400 000 kr


Hässelby— Stockholm

Svärdsliljevägen 70


Slutpris
5 400 000 kr

Hässelby— Stockholm

Välkommen till detta fina enplanshus med områdets bästa gavelläge!

Välkommen till Svärdsliljevägen 70!

Detta välplanerade enplanshus erbjuder en optimal planlösning med fyra sovrum och stora sociala ytor i vardagsrummet. Huset ligger i ett av områdets bästa lägen med gavelläge och tomten som vetter ut mot en allmänning. Här har du en grind där du enkelt kan ta dig ut till det stora grönområdet utanför med möjlighet till lek och annat. Uteplatsen erbjuder en stor altan byggd 2006 med bra solläge där hela familjen får plats på grillkvällarna. Inne i huset välkomnas du av en trevlig hal med en direkt öppenhet in mot det stora vardagsrummet. Bostaden har senaste året genomgått stora renoveringar där alla ytskick gjorts om och en stor del av innertaket bytts ut till ett nytt. Köket har totalrenoverats i en snygg grå stil där även alla vitvaror byts ut till nya. Det har även byggts en ny hyllsektion utanför köket med snygga vitrinskåp och extra förvaring.
Dem tre mindre sovrummen har alla goda ytor och är ommålade i snygga nyanser som skapar en härlig känsla. Master bedroom är snyggt målat i en varmton, här finns det gott om plats för alla kläder i den stora garderobsvägen.

Vill du bo i ett lugnt område med närhet till skolan och grönområdet är detta ett hus för dig!


Boarea
133 kvm
Driftkostnad
11 000 kr/år
Tomtarea
385 kvm
Rum
5 rum (4-5 sovrum)
Såld
2023-02-08

Mäklarhuset Vällingby-Hässelby

Denna kedjehus på Svärdsliljevägen såldes av oss 2023-02-08. Se alla våra försäljningar i Hässelby samt även på Svärdsliljevägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.