Vidholmsbackarna 57

Vidholmsbackarna 57

Slutpris

6 050 000 kr


Hässelby Södra Villastad— Hässelby— Stockholm

Vidholmsbackarna 57


Slutpris
6 050 000 kr

Hässelby Södra Villastad— Hässelby— Stockholm

Välkommen till denna oslipade diamant i idylliskt villaområde!

Välkommen till Vidholmbackarna 57 en välplanerat villa om två våningar fördelat på över 200kvm. Huset erbjuder garage i bostaden där du kan gå direkt in i en varm bil på vintern från huset. På entréplan hittar du sovrum, förråd, relaxavdelning, tvättstuga med möjlig groventré och matkällare. Övervåningen finner du kök, vardagsrum, badrum och tre sovrum samt den stora balkongen. Den plana tomten framför huset är perfekt för barnlek och andra aktiviteter. På baksidan finns en härlig uteplats med oändliga möjligheter, här finns även fruktträd och andra fina växter.

Bostaden är belägen på en av Hässelbys bättre adresser med närhet till både Mälaren och skolan. Här bor du bara några hundra meter från Mälaren där du har Allmännabadet som närmaste badplats, med två badbryggor och strand. Utöver det finns det fantastiska promenadstråk längs med vattnet och in i det fina Riddersviks naturreservat. I området ligger även Hässelby villastads skola med årskurser från F-9.

Detta är ett objekt för den händige med möjlighet att skapa ett drömhem.


Boarea/biarea
161/48 kvm
Driftkostnad
27 297 kr/år
Tomtarea
687 kvm
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2022-11-18

Mäklarhuset Vällingby-Hässelby

Denna villa på Vidholmsbackarna såldes av oss 2022-11-18. Se alla våra försäljningar i Hässelby samt även på Vidholmsbackarna.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.