Pripps väg 11

Pripps väg 11

Slutpris

8 500 000 kr


Solgård— Huddinge

Pripps väg 11


Slutpris
8 500 000 kr

Solgård— Huddinge

Rymlig familjevilla till salu i Solgård

Det är ingen tillfällighet att nuvarande ägare har trivts och bott här i många år. 1997 uppfördes huset och 2002 flyttade nuvarande ägare in. Familjen har omsorgsfullt underhållit och vårdat huset genom åren, allt för att skapa en trivsam atmosfär såväl ute som inne. Huset som är beläget på en soldränkt tomt har hela sju rum varav fem sovrum fördelat på två plan. Garage om ca 30 kvm är naturligtvis ett stort plus.

Entréplanet erbjuder ett stort och rymligt vardagsrum med matplatsdel, öppen spis, utgång till terrass om 30kvm, två sovrum, tvättstuga, badrum med wc och ett kök med matplats. Härifrån nås även ett magiskt uterum som du kan nyttja tidig vår till sena hösten.
Övre planet har tre fina sovrum varav ett "master bedroom" med snedtak och walk-in closet, allrum med burspråk och rymligt nog att möblera för avkopplande stunder och ett duschrum med wc finns även på detta plan.

Området är lugnt och barnvänligt med närhet till skolor och dagis (Guldfisken).
Här finns även ett tufft elljusspår att ta sig runt. Promenera kan du göra till fina våtmarker med intilliggande fårhagar. Vill du promenera/cykla längre kan du ta dig till Sundby Gård genom skog eller längs Lännavägens fina cykelbanor.
Närhet även till Huddinge Centrum, härliga strövområden samt sjöarna Orlången och Trehörningen.
Kommunikationer: Ca 2-3 minuters promenad till buss 705 och man väljer en promenad till Huddinge Centrum tar det ca 10-15 minuter. Med pendeltåget från Huddinge C tar det ca 15 minuter till Stockholm C.

Det fina läget i området och med all bekvämlighet inom räckhåll, gör att hela familjen kan njuta många år framöver i huset. Välkomna.


Boarea
173 kvm
Driftkostnad
41 373 kr/år
Tomtarea
790.1 kvm
Rum
7 rum (5 sovrum)
Såld
2021-03-29

Mäklarhuset Huddinge

Denna villa på Pripps väg såldes av oss 2021-03-29. Se alla våra försäljningar i Huddinge samt även på Pripps väg.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.