Patrik Granlund, ansvarig mäklare i Haninge
Har du frågor om denna bostad?

Välkommen att kontakta mig!

Patrik Granlund

Ansvarig mäklare

Påskrivet

Gladö kvarn—

Huddinge
Gladö kvarn— Huddinge


Påskrivet

Gladö kvarn— Huddinge

Bo naturskönt och modernt i Gladö Kvarn - Nybyggt bostadsrättsparhus!


Referensnummer
550 393
Boarea/biarea
140/21 kvm
Rum
6 rum (5 sovrum)

Mäklarhuset Haninge

Kontakta Patrik för mer information kring visningsmöjligheter.

Patrik Granlund
Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostadOmrådet
Gladö kvarn  i huddinge

Gladö kvarn

Området runt Gladö kvarn består av vackra grönområden med skog och sjöar. Det är ett populärt utflyktsmål för familjer och vänner som vill njuta av naturen och ta en paus från stadens liv och rörelse.

På sommaren är området särskilt populärt med många olika aktiviteter för besökare att delta i, som att paddla kanot eller roddbåt på sjön, spela padel på de nya utebanorna. Gladö kvarn är också en populär plats tack vare dess pittoreska miljö och historiska charm.

Sammanfattningsvis är Gladö kvarn ett vackert och historiskt område som är väl värt ett besök. Med sin charmiga miljö, närhet till naturen och olika aktiviteter och evenemang, är det en plats som passar för alla åldrar och intressen.


01
Fördelar med området
Sport och friluftsliv Tennis Landsbygd Barnvänligt Växande område Hundvänligt Tryggt Lugnt Cykelstigar (mtb) Parker/Grönområden Badstrand Motionsspår Fiske Orientering

02
Affärer och Restauranger

Närmaste butikscentrum är Huddinge centrum, ca 10 min med bil samt Länna eller Haninge centrum, ca 15 min med bil.


03
Kommunikation

Busslinje 744 går från Huddinge station till Gladö Kvarn och tar cirka 20 minuter


04
Mitt i naturen

Kvarnsjön med friluftsbad, sommarkiosk och tennisbana ligger i närheten. I Kvarnsjön finns både kräftor och inplanterad fisk. Sundby Gård med motionsslingor och rekreation ligger några minuters bilresa bort. Här finns stora skogsområden med bär och svamp.


05
Skolor

Gladö Kvarn ligger i Huddinge kommun söder om Stockholm och har ett antal förskolor och skolor i närheten. Några av de närmaste förskolorna är Gladö Förskola, Gladöängens Förskola och Sagobygdens Förskola som alla ligger inom cirka 2-3 kilometers radie från Gladö Kvarn.

För de yngre skolbarnen finns det också flera alternativ i området, inklusive Gladöskolan (F-6) som ligger cirka 3 km från Gladö Kvarn och Kvarnbyskolan (F-6) som ligger cirka 4 km bort.

För äldre elever finns det också flera gymnasieskolor i Huddinge kommun, inklusive Sjödalsgymnasiet och Widerströmska Gymnasiet, som båda ligger inom en radie av 7-8 kilometer från Gladö Kvarn.


Har du några frågor?

Är det något mer du vill veta om bostaden? Saknar du lånelöfte eller vill du boka en kostnadsfri värdering? Kontakta Patrik!

Patrik Granlund
Ansvarig mäklare
Talar även engelska.
Mäklarhuset Magazine

Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.