Flugsvampsvägen 1

Flugsvampsvägen 1

Slutpris

4 960 000 kr


Sörskogen— Huddinge

Flugsvampsvägen 1


Slutpris
4 960 000 kr

Sörskogen— Huddinge

Rymligt radhus med gavelläge!

Med ett av områdets absolut bästa lägen finns här ett rymligt radhus om hela 180 kvm disponerat på tre plan. Sörskogen är ett välskött och barnvänligt område som uppskattas för sitt naturnära läge och där det råder naturlig grannsämja och gemenskap.

Den perfekta familjebostaden tack vare genomtänkt planlösning med fem sovrum, WC på varje våningsplan och välplanerade sociala ytor för familjen att umgås på. Huset bjuder även på det lilla extra med rymlig bastu på entréplan och mysig braskamin i vardagsrummet. Från köket når man den generösa altanen där man kan njuta av morgonsolen och tack vare gavelläget kan man fortsätta åtnjuta sena sommarkvällar på tomten som har ett underbart sydvästligt läge. Det generösa köket inbjuder till matlagning och trevliga familjemiddagar och i anslutning till köket finns den stora och praktiska tvättstugan.

Tillhörande garage finns i länga och i samfälligheten finns även en trevlig festlokal som kan nyttjas av de boende.

I området finns förskola, flertalet lekplatser och motionsspår. Inpå knuten finns stora natur och strövområden att njuta av. Bra allmänna kommunikationer med buss till Huddinge C som går ett stenkast från bostaden.

Välkomna till Flugsvampsvägen!


Boarea/biarea
149/26 kvm
Driftkostnad
43 522 kr/år
Tomtarea
338 kvm
Rum
6 rum (5 sovrum)
Såld
2020-11-28

Mäklarhuset Haninge

Denna radhus på Flugsvampsvägen såldes av oss 2020-11-28. Se alla våra försäljningar i Huddinge samt även på Flugsvampsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.