Fyrfatsvägen 57 / Kästa / Huddinge

Underbart parhus i familjevänligt område!

Slutpris
4 200 000 kr
Boarea
139 kvm
Driftkostnad
43 384 kr/år
Totalareal
207 kvm
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2019-08-20
Bostaden är såld!

Denna parhus på Fyrfatsvägen såldes av oss 2019-08-20. Se alla våra försäljningar i Huddinge samt även på Fyrfatsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Kästa är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Belägen i idylliskt kvarter finns detta charmiga parhus i populära och barnvänliga Kästa. Här finns en självklar grannsämja och kvarterskänsla med bilfria vägar mellan husen och de fridfulla omgivningar erbjuder en mängd aktiviteter för hela familjen. Runt hörnet finns såväl fotbollsplan som basketplan, pulkabacke, stigar som tar en hela vägen till Flottsbro, skogsområden fyllda med blåbär och på somrarna kan man svalka sig på underbara Stendalsbadet. I närheten finns även den nyrenoverade och populära Sagolekparken.

Disponerat på två plan med social planlösning, erbjuds all komfort som en familj kan behöva såsom stort kök, indraget fiber, tvättstuga med egen groventré och två badrum. Samtliga sovrum ligger praktisk på övre plan varav ett har utgång till den egna balkongen samt en egen klädkammare. På nedre plan finns det generösa vardagsrummet som leder ut till uteplatsen, altanen och en tomt som är alldeles lagom stor att hinna ta hand om. På tomten kan man svalka sig i äppelträdets skugga och njuta av egna vinbär, hallon, smultron, jordgubbar och rabarber.

Lugnt område med närhet till smidiga kommunikationer både med bil och med buss. Pendeltåg finns i Huddinge C som dessutom erbjuder ett brett serviceutbud. I närområdet finns även skola, förskola, lekplatser och fantastiska strövområden som erbjuder aktiviteter såväl under sommaren som på vinterhalvåret.

Varmt välkomna!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Området

Kästa

Kästa är ett litet och mysigt område beläget nära naturen och med närhet till Huddinge sjukhus, Södertörns högskola samt Stockholm Syd med pendeltåg och fjärrtåg. På gång- och cykelavstånd finns flera badsjöar samt fina strövområden. Området gränsar till Tullinge Trädgårdsstad.

Affärer och service

Flemingsberg Centrum är ett närcentrum med ett 20-tal affärer som säljer kläder, presentartiklar, mat mm. Här hittar du även vårdcentral (Röntgenvägen 3 plan 7) bibliotek, grundskola, IT-gymnasium och högskolor. I Kungens Kurva, som är Europas största handelsområde finns bland annat Ikea och Heron City med Nordens i särklass största biografanläggning, stor fitnessanläggning, restauranger, bowlinghall, butiker mm.

Sport och fritid

Trevligt naturnära boende nära Flottsbro friluftsområde med slalombacke, Sörmlandsleden och Gömmarskogen med sjön Gömmaren.

Kommunikation

Bussar till Huddinge sjukhus, Huddinge Centrum, Tullinge, Skärholmen och Kungens Kurva. Gångavstånd ca 1 km till Huddinge Sjukhus, Högskolan, Flemingsbergs Centrum samt pendel- och fjärrtågstation. Med pendeltåg från Flemingsberg når man city på ca 17 min.

Skolor och Barnomsorg

Flera förskolor finns i området: Närmaste förskola Trågets förskola ca 500 m, Kästa förskola, Vårängen förskola vid Huddinge sjukhus samt Vista förskola och Hageby allé förskola i Vistaberg. Skolor: Närmaste skola är Kästaskolan åk F-6 vid Kristinebergsvägen/Hälsovägen samt Glömstaskolan och Vistaskolan med åk F-9. Friskolan Skapaskolan finns i Glömsta utmed Gamla Stockholmsvägen. I området ligger även Karolinska Institutet (KI-Syd) och Kungliga Tekniska Högskolan (KTH Syd). I Flemingsberg ligger Karolinska Universitetssjukhuset Huddinge, som är kommunens största arbetsgivare.