Gruvvägen 14 / Gladö Kvarn / Huddinge

Sjötomt med strand och vatten!

Slutpris
5 675 000 kr
Boarea
43 kvm
Driftkostnad
13 437 kr/år
Tomtarea
1 725 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2020-09-28
Bostaden är såld!

Denna villa på Gruvvägen såldes av oss 2020-09-28. Se alla våra försäljningar i Huddinge samt även på Gruvvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Gladö Kvarn är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Accepterat pris! Ring 0709-783274 för privat visning. Sjötomt med strand och vatten! Med bästa västerläge mot eftermiddags- och kvällssolen samt lätt sluttande ner mot vattnet har du nu möjlighet att förvärva en fastighet med tomt om 1725 kvm land och 385 vatten. Här ges du möjlighet att bygga ditt eget permanentboende som redan är anslutet till kommunalt vatten och avlopp. På tomten finns idag ett enklare fritidshus, bastuhus samt gäststuga. Två parkeringsplatser har nyligen byggts och det finns även en yta för barnvagn eller cykel. Området Gladö kvarn är idag ett fritidshusområde beläget utmed Kvarnsjön i Huddinge kommun. Området är under utveckling och en ny detaljplan har tagits fram avseende byggrätter, vägar och naturområden. Området ligget mycket lugnt, och behagligt avskilt med skogen och naturen inpå knuten och på bara ca 8 km avstånd ligger Huddinge centrum som du når med buss som trafikerar området.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.