Gunhildsviksvägen 19

Gunhildsviksvägen 19

Slutpris

4 400 000 kr


Högmora-Gunhildsvik— Huddinge

Gunhildsviksvägen 19


Slutpris
4 400 000 kr

Högmora-Gunhildsvik— Huddinge

Unik fastighet i naturskönt område!

ACCEPTERAT PRIS. Helrenoverad fastighet med garage om 64 m², bastu med relaxavdelning på 32 m² och ett helt fantastiskt och högt läge! Med naturreservatet som närmsta granne finns här verkligen en fastighet utöver det vanliga.

Huset på ca 74 m² har det senaste året genomgått en helrenovering där inget har lämnats till slumpen. Inredd med material i hög kvalitet, helt ny el och smakfull färgsättning. Här finns tre sovrum, vardagsrum med öppen spis, charmigt kök och dusch. Med egen separat ingång finns även tvättstuga och ett extra rum. Längs med kort och långsida går den generösa altanen.

För bastuentusiasten finns inget mer man kan önska än vad som erbjuds här. Det separata bastuhuset med wow faktor har spaavdelning, separat duschdel och bastu med plats för minst 10 personer. För den som söker ett gediget garage så har man även här hittat rätt och garaget på dryga 60 m² imponerar både i storlek och nyttjandemöjligheter.

Den privata tomten på 2120 m² är belägen högst upp i området och från altanen finns en oslagbar utsikt över skog och grönska. Inom badrocksavstånd finns Trehörningens uppskattade fiskevatten med underbara promenadstigar och picknickställen.

Unik fastighet i expansivt område som trots sitt privata och lantliga läge ligger med ca 5 minuters bilfärd till såväl Farsta som Huddinge C.

Se besiktningsprotokoll under dokument.


Boarea/biarea
53/9 kvm
Driftkostnad
31 008 kr/år
Tomtarea
2 120 kvm
Rum
5 rum (3-4 sovrum)
Såld
2020-10-17

Mäklarhuset Haninge

Denna villa på Gunhildsviksvägen såldes av oss 2020-10-17. Se alla våra försäljningar i Huddinge samt även på Gunhildsviksvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.