Kallkärrsvägen 76 / Snättringe / Huddinge

En 3:a för den bekväma och kräsne! Hiss & garage finns!

Slutpris
3 075 000 kr
Boarea
67 kvm
Avgift
3 795 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
1 av 3 (Hiss finns)
Såld
2019-11-20
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Kallkärrsvägen såldes av oss 2019-11-20. Se alla våra försäljningar i Huddinge samt även på Kallkärrsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Snättringe är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

En bostad för den kräsna familjen som inte vill kompromissa med detaljerna. Här erbjuds en 3:a med komfortabla 67 kvm i en förening med hög arkitektonisk kvalité som genomsyras såväl inom föreningen som i bostaden
Lägenheten är i så gott som nyskick, uppförd 2017, och är belägen på första våningen samt med direktaccess till husets garage.
Rummen är komfortabla och mycket goda förvaringslösningar ingår. Trevliga sociala ytor erbjuds mellan vardagsrum och modernt, påkostat kök med fullutrustad maskinpark och en matplatsyta som rymmer den stora familjetillställningen. Generös balkong om ca 13 kvm erbjuder härlig vistelsetid i solen och odlingsmöjligheter.
Förutom ett helkaklat och fullutrustat badrum med golvvärme finns ett förråd om ca 5 kvm.

Brf Styrmannen 49 är en modern förening med 49 bostäder uppförda 2016/2017. I månadsavgiften ryms värme, vatten och bostadsrättstillägg. Fiberanslutning finns. Inom föreningen finns cykelförråd, barnvagnsrum, tvättstuga och takterrass med pentry, perfekt för den större sommartillställningen. Hissen går genom hela huset och ned till källardelen där föreningens garage är belägna.
Läget är oslagbart med mataffär (Hemköp) utanför porten och närhet till utmärkt service, kommunikationer och naturområden . Busshållplats finns utanför bostaden och det är promenadavstånd till flertal grundskolor, skolor och idrottsplatser.

Missa inte denna unika chans!
Välkommen!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Området

Snättringe

Snättringe är ett villaområde inom kommundelen Stuvsta-Snättringe i Huddinge kommun. Lugnt och mysigt område med närhet till natur, affär och cykelavstånd till Stuvsta C och pendeltåg.

Affärer

Ett mindre centrum finns i Stuvsta med Ica matbutik, bank, apotek, vårdcentral, grillkiosk mm. Det finns även Hemköp i närheten.

Sport och fritid

Nära till vandringsleder och löparspår, både runt Långsjön, Älvsjöskogen och Gömmarens naturreservat.

Kommunikation

Från Snättringe tar man sig enkelt ut på E4:an söderut eller norrut. Med bil tar det ca 15 min till centrala Stockholm och till Södertälje ca 20 min. Genom området passerar busslinjerna 704, (från Snättringeleden) 703, och 710 (från Häradsvägen) till Fruängen (med T-bana), Skärholmen (via Kungens Kurva och T-bana) samt Flemingsberg via Stuvsta och Huddinge C (med P-tåg). I Stuvsta centrum finns pendeltågsstation. Cirka 11 minuters resa med pendeltåg till Stockholm C.

Skolor och Barnomsorg

Det finns flera förskolor i området, t.ex. Gullvivan, Skogvaktartorpet och Lilltorpet. Grundskolor, bl. a. Utsäljeskolan, Snättringeskolan, Kungsklippeskolan och Källbrinksskolan med högstadium.

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.