Kallkärrsvägen 9

Kallkärrsvägen 9

Slutpris

4 810 000 kr


Snättringe— Huddinge

Kallkärrsvägen 9


Slutpris
4 810 000 kr

Snättringe— Huddinge

Fantastiskt familjeboende i ett av områdets bästa lägen!

Nu ges möjligheten att förvärva ett fantastiskt fint boende i tre plan med genomgående fräscha materialval i ett av områdets bästa lägen. Smakfullt renoverat med härliga sociala ytor och en uteplats i en klass för sig! Tre ljusa och väl tilltagna sovrum samt ett stort kök med rostfria vitvaror och med matplats för stora sällskap. Generöst vardagsrum med härligt ljusinsläpp från flera fönster samt utgång till en underbar och skyddad altan i bästa solläge. Två moderna badrum med påkostade materialval och golvvärme. Mysigt allrum högst upp i huset som även går att göra om till sovrum. Gott om förvaring i flera förråd. Här har man nära till såväl skolor, mataffär, kommunikationer och natur. Bara att flytta in och börja trivas!


Boarea/biarea
159/12 kvm
Driftkostnad
37 758 kr/år
Tomtarea
206 kvm
Rum
5 rum (3-4 sovrum)
Såld
2019-08-29

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.