Kallkärrsvägen 9 / Snättringe / Huddinge

Fantastiskt familjeboende i ett av områdets bästa lägen!

Slutpris
4 810 000 kr
Boarea/biarea
159/12 kvm
Driftkostnad
37 758 kr/år
Totalareal
206 kvm
Rum
5 rum (3-4 sovrum)
Såld
2019-08-29
Bostaden är såld!

Denna radhus på Kallkärrsvägen såldes av oss 2019-08-29. Se alla våra försäljningar i Huddinge samt även på Kallkärrsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Snättringe är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Nu ges möjligheten att förvärva ett fantastiskt fint boende i tre plan med genomgående fräscha materialval i ett av områdets bästa lägen. Smakfullt renoverat med härliga sociala ytor och en uteplats i en klass för sig! Tre ljusa och väl tilltagna sovrum samt ett stort kök med rostfria vitvaror och med matplats för stora sällskap. Generöst vardagsrum med härligt ljusinsläpp från flera fönster samt utgång till en underbar och skyddad altan i bästa solläge. Två moderna badrum med påkostade materialval och golvvärme. Mysigt allrum högst upp i huset som även går att göra om till sovrum. Gott om förvaring i flera förråd. Här har man nära till såväl skolor, mataffär, kommunikationer och natur. Bara att flytta in och börja trivas!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Snättringe

Snättringe är ett villaområde inom kommundelen Stuvsta-Snättringe i Huddinge kommun. Lugnt och mysigt område med närhet till natur, affär och cykelavstånd till Stuvsta C och pendeltåg.

Affärer

Ett mindre centrum finns i Stuvsta med Ica matbutik, bank, apotek, vårdcentral, grillkiosk mm. Det finns även Hemköp i närheten.

Sport och fritid

Nära till vandringsleder och löparspår, både runt Långsjön, Älvsjöskogen och Gömmarens naturreservat.

Kommunikation

Från Snättringe tar man sig enkelt ut på E4:an söderut eller norrut. Med bil tar det ca 15 min till centrala Stockholm och till Södertälje ca 20 min. Genom området passerar busslinjerna 704, (från Snättringeleden) 703, och 710 (från Häradsvägen) till Fruängen (med T-bana), Skärholmen (via Kungens Kurva och T-bana) samt Flemingsberg via Stuvsta och Huddinge C (med P-tåg). I Stuvsta centrum finns pendeltågsstation. Cirka 11 minuters resa med pendeltåg till Stockholm C.

Skolor och Barnomsorg

Det finns flera förskolor i området, t.ex. Gullvivan, Skogvaktartorpet och Lilltorpet. Grundskolor, bl. a. Utsäljeskolan, Snättringeskolan, Kungsklippeskolan och Källbrinksskolan med högstadium.

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.