Lilla Solgårdsvägen 8 / Solgård / Huddinge

Villa på fin trädgårdstomt i barvänliga Solgård.

Slutpris
5 600 000 kr
Boarea/biarea
149/49 kvm
Driftkostnad
44 631 kr/år
Tomtarea
1 480 kvm
Rum
7 rum (5-6 sovrum)
Såld
2018-10-30
Bostaden är såld!

Denna villa på lilla solgårdsvägen såldes av oss 2018-10-30. Se alla våra försäljningar i Huddinge samt även på lilla solgårdsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Solgård är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Villa i mycket bra skick om hela 200 kvm. På hörntomt Merkuriusvägen/Lilla Solgårdsvägen ligger huset inbäddat i grönska och helt utan insyn på husets baksida. Entréplan med fyra rum varav ett med egen ingång (idag kontor), ett av rummen har en vedspis och utgång till trädgården. På detta plan finns även en nyrenoverad tvättstuga med intilliggande dusch och wc. Övre planet har ett vardagsrum med en takhöjd upp till nock, kök med en täljstenskamin och utgång till inglasat uterum. Två sovrum varav ett med trapp upp till sovloftet. Hela huset har kontinuerligt renoverats och moderniserats och de största renoveringarna har utförts under 2000 talet. På husets baksida finns även ett härligt trädäck med ett spabad. Dubbelgarage. Det fina läget i området och med all bekvämlighet inom räckhåll, gör att hela familjen kan njuta många år framöver i huset. Välkomna på visning.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration