Mossvägen 108

Mossvägen 108

Slutpris

5 600 000 kr


Fullersta— Huddinge

Mossvägen 108


Slutpris
5 600 000 kr

Fullersta— Huddinge

Underbart radhus med garage i attraktiva Fullersta!

Radhus på 172 kvm i tre plan i attraktiva och populära Fullersta. Här finns två soldränkta balkonger i rent söderläge samt altan med tak och gräsplätt i två nivåer på husets baksida. Radhuset ligger med ett lugnt och barnvänligt läge nära Huddinge centrum, Fullersta parken, förskolor och naturområden.

Entréplan erbjuder en stor hall, garage med ingång direkt till huset, kontor/sovrum, tvättstuga samt dusch och bastu. På radhusets mellanplan hittar du husets väl tilltagna och nyligen renoverade underhållnings ytor med stort kök och vardagsrum, här sätter endast fantasin stopp för härliga högtidsfiranden och det vardagliga familjelivet. Genom köket når du husets baksida där nyttjande tiden på altanen förlängts genom att sätta tak över samt en gräsplätt för eventuell odling eller annan aktivitet. I anslutning till vardagsrummet finns en balkong som möjliggör enklare möblemang där morgonkaffet kan avnjutas i lugn och ro i en trivsam miljö. På mellanplan finns även en gäst wc. På övre plan är husets samtliga fyra sovrum belägna samt stilrent badrum vilket skapar en ideell bostad för den större eller växande familjen. Från master bedroom finns även utgång till en balkong som på husets mellanplan.

Husets placering skapar goda kommunikationer och med en kort promenad eller Huddinges fantastiska cykelvägar nås Huddinge C smidigt. Restiden från Huddinge C med pendeltåg till Stockholm City är ca 16 minuter. För den som önskar kan ett snabbt tillträde vara möjligt.

Välkommen till Mossvägen 108!


Boarea/biarea
116/56 kvm
Driftkostnad
37 800 kr/år
Tomtarea
194 kvm
Rum
6 rum (5 sovrum)
Såld
2022-08-24

Mäklarhuset Haninge

Denna radhus på Mossvägen såldes av oss 2022-08-24. Se alla våra försäljningar i Huddinge samt även på Mossvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.