Myrängsvägen 87

Myrängsvägen 87

Slutpris

7 550 000 kr


Myrängen— Huddinge

Myrängsvägen 87


Slutpris
7 550 000 kr

Myrängen— Huddinge

Enplanshus med fantastiskt läge!

Sällan till salu! Enplanshus i populära Myrängen som ägts, uppskattats och omhändertagits av samma ägare sedan byggåret.

Disponerat på ett plan erbjuds en genomtänkt planlösning med tre sovrum, badrum, duschrum med bastu samt tvättstuga med egen groventré. Kök och vardagsrum ligger i öppen och luftig planlösning och skapar naturliga mingelutrymmen och braskaminen ger en extra mysfaktor.

Från vardagsrummet finns utgången till den stora altanen och här skapas en samhörighet mellan inomhus och utomhus som bjuder in till trevliga middagar och grillkvällar. Uteplatsen ligger delvis under tak och här finns det minst sagt uppskattade ute spat som man kan njuta av året runt! Solläget är helt optimalt med altanen i sydväst läge som ger sol från tidig eftermiddag till sen kväll. Dessutom finns plats för både studsmatta och fotbollsmål på tomtens fram och baksida.

Garaget har gjorts om till gästhus/hobbyrum och har genom åren nyttjats flitigt som ungdomsrum och har uppskattats av hela familjen för såväl sociala tillställningar samt som praktiskt, extra utrymme för förvaring.

En alldeles lagom stor, plan och välskött tomt med insynsskyddande häck och en trädgård som har planerats med stor omtanke. Idag finns äppelträd, syrenhäck, lavendel och tujaträd och alla möjligheter finns för den med gröna fingrar att anordna trädgårdsland, blomrabatter och egna smultronställen.

Villan är belägen i populära och barnvänliga Myrängen med ca hundra meter till Myrängsskolan, Myrängens förskola och busshållplats. Fantastiska strövområden ligger runt hörnet och med sin närhet till såväl bra kommunikationer, affärer och skolor har sannerligen Myrängsvägen 87 ett läge som skapar perfekta förutsättningar få att få livspusslet att gå ihop.

Möjligheter finns att bygga huset ytterligare då nuvarande detaljplan tillåter byggnad med två våningar. Se under fil och länkar säljarnas egna förslag framtagen av arkitekt med tillbyggnad.

Varmt välkomna till denna unika chans att förvärva detta drömhus!


Boarea
123 kvm
Driftkostnad
42 996 kr/år
Tomtarea
817 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2021-04-23

Mäklarhuset Haninge

Denna villa på Myrängsvägen såldes av oss 2021-04-23. Se alla våra försäljningar i Huddinge samt även på Myrängsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.