Sagoslingan 11

Sagoslingan 11

Slutpris

2 270 000 kr


Västra Balingsnäs— Huddinge— Nyproduktion

Sagoslingan 11


Slutpris
2 270 000 kr

Västra Balingsnäs— Huddinge— Nyproduktion

Yteffektiv och naturnära tvåa med egen uteplats och radhuskänsla!

Brf Sagoslingan i Västra Balingsnäs är ett perfekt alternativ för dig som söker en lägenhet i ett naturnära läge strax söder om Stockholm. Här bor du i direkt anslutning till fina strövområden samtidigt som du har nära till kommunikationer, förskola och skola. I Sagoslingan blir du granne med ett etablerat och trivsamt villaområde och Orlångens stora naturreservat. Från området tar bussen dig till Huddinge Centrum på bara 8 minuter, eller Södertörns Högskola på 14 minuter. Lägenhetens mysiga uteplats har sydvästläge. Inflyttningsdatum: 2017-09-22

I porten finns tvättstuga, uppvärmt vindsförråd samt ett separat cykel och barnvagnsrum. Inspirationen till husens exteriör har arkitekten fått från närmaste omgivningen. Fasadernas roströda nyanser är hämtade från berggrunden som husen byggs på och de zinkfärgade detaljerna har inspirerats av stenar på platsen.

Varmt välkomna till Sagoslingan!


Boarea
44 kvm
Avgift
2 998 kr/mån
Rum
2 rum (1-2 sovrum)
Våning
bv (Hiss finns)
Såld
2017-07-17

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.