Sagoslingan 11 / Västra Balingsnäs / Huddinge / Nyproduktion

Yteffektiv och naturnära tvåa med egen uteplats och radhuskänsla!

Slutpris
2 270 000 kr
Boarea
44 kvm
Avgift
2 998 kr/mån
Rum
2 rum (1-2 sovrum)
Såld
2017-07-17
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Sagoslingan såldes av oss 2017-07-17. Se alla våra försäljningar i Huddinge samt även på Sagoslingan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Västra Balingsnäs är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Brf Sagoslingan i Västra Balingsnäs är ett perfekt alternativ för dig som söker en lägenhet i ett naturnära läge strax söder om Stockholm. Här bor du i direkt anslutning till fina strövområden samtidigt som du har nära till kommunikationer, förskola och skola. I Sagoslingan blir du granne med ett etablerat och trivsamt villaområde och Orlångens stora naturreservat. Från området tar bussen dig till Huddinge Centrum på bara 8 minuter, eller Södertörns Högskola på 14 minuter. Lägenhetens mysiga uteplats har sydvästläge. Inflyttningsdatum: 2017-09-22

I porten finns tvättstuga, uppvärmt vindsförråd samt ett separat cykel och barnvagnsrum. Inspirationen till husens exteriör har arkitekten fått från närmaste omgivningen. Fasadernas roströda nyanser är hämtade från berggrunden som husen byggs på och de zinkfärgade detaljerna har inspirerats av stenar på platsen.

Varmt välkomna till Sagoslingan!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration