Sagoslingan 7b / Balingsnäs / Huddinge

Välkomna till denna ljusa och perfekt planerade lägenhet högst upp i huset med bästa läget!

Slutpris
2 600 000 kr
Boarea
72 kvm
Avgift
4 134 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
4 av 4 (Hiss finns)
Såld
2020-04-24
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Sagoslingan såldes av oss 2020-04-24. Se alla våra försäljningar i Huddinge samt även på Sagoslingan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Balingsnäs är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkomna till denna ljusa och perfekt planerade lägenhet högst upp i huset med bästa läget! Här bor man lugnt och skönt med naturen runt knuten. Avnjut solen större delen av dagen på lägenhetens balkong med en fantastisk utsikt över natur och område helt utan insyn. Öppen planlösning mellan bostadens kök och luftiga vardagsrum. Bostaden erbjuder två fina sovrum samt ett rymligt badrum. Genomgående slitstarkt laminatgolv i modernt mönster samt målade väggar. Här bor man i en bra förening i ett populärt och barnvänligt område med närhet till både förskola, skola Huddinge Centrum.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Balingsnäs

I lugna Ballingsnäs finner man närhet till natur, dagis, skola och utmärkt kommunalservice inom räckhåll.

Huddinge C - endast 10 minuter bort

Huddinge C är ett levande centrum och här samsas stora och små butiker vägg i vägg. Här finns ett rikt utbud av kommersiell och allmän service: butiker, apotek, arbetsförmedling, kommunalhus, huvudbibliotek, närpolisstation, postkontor, vårdcentral, pendeltågsstation och bussterminal.

Sport och fritid

Vill du koppla av tar du dig med enkelhet ut till den natur som Huddinge erbjuder. I Huddinge finns skogar, berg, sjöar och en rofylld tystnad. Vi har hela sju naturreservat i kommunen och närmast Balingsnäs hittar du Orlångens naturreservat, och har cykelavstånd till Sundby friluftsområde.. I närområdet finns tennis- och fotbollsplaner. För dem som tycker om att åka skridsko/spela hockey finns Björkängshallen. Gym och bad finns i Huddingehallen. Huddinge erbjuder ett brett utbud av friluftsaktiviteter som klättring, orientering, kanotpaddling, golf, ridning, och vintertid utförsåkning med skidor eller snowboard i Flottsbro.

Kommunikation

Det är endast 10 minuter till Huddinge Centrum med brett serviceutbud och pendeltågskommunikationer till bl.a Stockholm Central. Utmärkt busskommunikation finns med tät trafik mot kommunens olika delar såväl som Haninge, Länna och Skärholmen.

Skolor och barnomsorg

Här finner du bland annat förskolan Balingsnäs, grundskolan Balingsnässkolan och Sjödalsgymnasiet i Huddinge. För mer information kring skolor och barnomsorg, surfa gärna in på: http://www.huddinge.se/Forskola-och-skola/

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.