Stubbkärrsvägen 6

Stubbkärrsvägen 6


Stuvsta— Huddinge

Stubbkärrsvägen 6



Stuvsta— Huddinge

Familjevilla i natursköna Stuvsta!

Varmt välkomna till detta trivsamma hus i ett av Stuvstas lugna och trygga villakvarter. Här finns flertal möjligheter att lägga sin personliga prägel och skapa familjens drömboende.

Här finner du en väldisponerad villa i två plan där entréplan tillgodoser familjens behov av intilliggande sovrum. Du finner 3 sovrum på planet varav 2 större med möjlighet till större möblemang samt ett mindre sovrum som är perfekt för det mindre barnet. Vardagsrummet har en riktig mysfaktor med en öppen spis som bjuder in till mysiga familjekvällar framför en öppen eld såväl vinter samt sommarhalvår. Genom vardagsrummet nås även en inglasad uteplats samt vedbod precis utanför. Vardagsrummet tillåter möblemang i form av större soffgrupp samt ytterligare matplats om så önskas. Köket erbjuder moderna vitvaror i form av integrerad ugn, spishäll samt kyl/frys. Här finns även plats för ett matbord. Från köket nås även källarplanet utöver ingångarna på husets vänstra gavel sett framifrån samt ingång från utsidan på höger sida. Källarplanet erbjuder generösa ytor med flertal möjligheter, två större ytor med fönster som tidigare nyttjats som ateljé samt det andra utrymmet som bostadsdel. Tack vare utbyggnaden från -95 har två separata ingångar skapats vilket möjliggör skapandet av två separata lägenheter vid behov. Visionen kan vara tonåringens första egna krypin, en extra inkomstkälla eller det perfekta utrymmet för att uppfylla drömmen om en egen verksamhet driven hemifrån. På källarplanet finns också generöst med plats för all möjlig förvaring däribland ett hemligt utrymme! Perfekt förvaringsutrymme för vin i en naturligt kyld miljö eller som historiskt tilltänkt för saft, sylt och potatis. Finns andra utrymmen i form av pannrum där den nyare luft-vatten värmepumpen står samt den äldre oljepannan som inte längre nyttjas står kvar. På tomten finns det tidigare oljekärlet nergrävt och igensatt.

I den fantastiska och lummiga trädgården sätter endast fantasin stopp. Idag finns här äppelträd som blommar på sensommaren som enligt säljarens utsago är extremt goda. På tomten finns det även att nyponbuskar och vindruvor. Utöver ett fantastiskt äppelträd finns också ett växthus placerat på tomten i dagsläget som bjuder upp till odling av egna grönsaker och örter att använda till matlagning. Under sommartid har man fantastiskt solläge på baksidan från mitten på dagen sent in på kvällstimmarna då det är beläget i ett helt magiskt rent väst läge.


Boarea/biarea
77/104 kvm
Driftkostnad
41 709 kr/år
Tomtarea
1 000 kvm
Rum
6 rum (3-5 sovrum)
Såld
2022-11-21

Mäklarhuset Huddinge

Denna villa på Stubbkärrsvägen såldes av oss 2022-11-21. Se alla våra försäljningar i Huddinge samt även på Stubbkärrsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.