Teodolitvägen 33 / Högmora / Huddinge

Exklusivt drömboende i barnvänlig miljö.

Slutpris
4 400 000 kr
Boarea
117 kvm
Avgift
4 840 kr/mån
Rum
5 rum (3-4 sovrum)
Såld
2019-09-12
Bostaden är såld!

Denna radhus på Teodolitvägen såldes av oss 2019-09-12. Se alla våra försäljningar i Huddinge samt även på Teodolitvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Högmora är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till ett exklusivt boende i två plan om hela 117 kvm. Här möts du av en genomtänkt arkitektur och kvalitet in i minsta detalj. Kliv in i hallen och känslan kommer direkt, ljust och luftigt, öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, duschrum och stora fönster mot den trädäckade uteplatsen. Övre planet erbjuder tre ordentliga sovrum, allrum ( kan göras om till ytterligare sovrum), fri utsikt i båda väderstrecken och ett badrum. Varm och kallförråd. Här kommer både stora som små familjemedlemmar trivas med närhet till kommunikationer, fritidsaktiviteter, natur och strövområden. Välkomna till Teodolitsvägen 33.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.