Videvägen 26 / Fullersta / Huddinge

Slutpris
4 680 000 kr
Referensnummer
125 258
Boarea
110 kvm
Driftkostnad
40 505 kr/år
Tomtarea
802 kvm
Sovrum
0 Sovrum
Byggnadstyp
1 plan
Såld
2014-09-01
Bostaden är såld!

Denna villa på Videvägen 26 såldes av oss 2014-09-01. Se alla våra försäljningar i Huddinge

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Fullersta är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

På soldränkt, plan trädgårdstomt finner du detta i stort sett helrenoverade enplanshus med plats för alla i familjen. Här bor du med lugnet och fågelkvittret som granne men samtidigt ändå med gångavstånd till Huddinge centrum. Tilltalande och funktionell planlösning med upp till 4 sovrum och med kök och vardagsrum i en öppen och sällskapsbejakande utformning. Duschrum med wc samt separat wc underlättar vardagen för den lite större familjen. Det mesta är fräscht och nyrenoverat och på utsidan möter du solen på den stora trädäckade altanen som smiter runt huset på ena gaveln.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.