Vikingavägen 20

Vikingavägen 20

Slutpris

3 100 000 kr


Kvarnbergsplan— Huddinge

Vikingavägen 20


Slutpris
3 100 000 kr

Kvarnbergsplan— Huddinge

Ljus och fin gavel 4:a med stor härlig balkong!

Underbar gavellägenhet i ett nyproducerat hus från 2016. Modern och välplanerad 4:a med två badrum samt en stor härlig balkong. Lägenheten ligger bara ett stenkast från skola och goda kommunikationer, perfekt boende för barnfamiljen.

Lägenheten har genomgående parkettgolv och bjuder på ett fullt utrustat badrum med tvättmaskin, torktumlare och tvättbänk samt ett fräscht duschrum. Gediget kök med goda arbetsytor som inbjuder till matlagning och gott om plats finns för matbord där man njuta av närområdets trevliga utsikt. Från vardagsrummet når man balkongen där det finns gott om plats för utemöbler.

Ett kort gångavstånd från lägenheten ligger kommunikationer till Huddinge C där både små och stora ärenden kan uträttas. Här finns utmärkta kommunikationer, restauranger, matbutiker, gym, systembolag, apotek, bank mm.

Varmt välkomna till Vikingavägen 20!


Boarea
95.5 kvm
Avgift
5 591 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
3 av 8 (Hiss finns)
Såld
2018-10-31

Mäklarhuset Haninge

Denna lägenhet på vikingavägen såldes av oss 2018-10-31. Se alla våra försäljningar i Huddinge samt även på vikingavägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.