Visättra Backe 15e / Huddinge

Lägenhet med underbar balkong!

Slutpris
2 295 000 kr
Boarea
70 kvm
Avgift
4 054 kr/mån
Rum
3 rum
Såld
2020-05-06
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Visättra Backe såldes av oss 2020-05-06. Se alla våra försäljningar i Huddinge samt även på Visättra Backe

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Visättra Backe är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Här erbjuds en modern och optimalt planerad lägenhet med ett ljusinsläpp som sätter prägel på bostaden. Här bor man bra och bekvämt.

Lägenheten har 3 välplanerade rum med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Här bor du en trapp upp men med känslan av att du bor i ett eget hus. Parkering som ingår i månadsavgiften finns precis utanför.

Att ha balkong med soligt läge och härlig utsikt är något som många drömmer om. I den här trean finns en underbar balkong som verkligen höjer livskvaliteten för dig som boende. Här kan du njuta av härliga kvällar med både familj och vänner. Balkongen nås från vardagsrummet och erbjuder sol och utsikt över naturen.


Lägenheten ligger i ett lugnt och familjärt område med härligt naturområde kring huset och närhet till Visättraskolan, Engelska skolan, förskolor, lekplatser och kommunikationer.

Möjlighet till snabbt tillträde!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.