Sök Meny
Välkommen på visning

Kontakta mäklaren för mer information kring visningstider.

Anmäl intresse
Järfälla / Kallhäll
Lädersättravägen 93
Boarea: 125 kvm
Avgift: 7 243 kr/mån
Rum: 5 rum, varav 4 är sovrum
Våning: 1

Järfälla - Kallhäll / Lädersättravägen 93

Välplanerad 5:a i stambytt förening

Välkommen till en välplanerad 5:a i stambytt förening en kort promenad från Kallhäll centrum. 4 sovrum i varierande storlek. Klädkammare. Helkaklat badrum med badkar. Gäst-wc. Lättarbetat kök med plats för matbord. Rymligt vardagsrum. Den stora balkongen i soligt läge når man både från ett sovrum och köket.


Köksinspiration

Provmöblera
Vill du veta vad din bostad är värd?

Fyll i dina kontaktuppgifter så bjuder vi på en fri muntlig värdering av din bostad.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

På en större skärm kan du se hur köket skulle se ut i andra färger och material.
Lägg till Vad vi gillar med Lädersättravägen 93

Nära bolinder strand

 • 1

Nära kallhäll station och centrum

 • 1

Solig hela dagen

 • 1

Gavelläge

 • 1

Barnvänligt område

 • 1
Rumsbeskrivning
 • Beskrivning av samtliga rum
  HALL Plastmatta, vitmålade väggar, plats för avhängning. Dubbelgarderob med överskåp. SOVRUM Plastmatta, vitmålade väggar och en garderob. GÄST-WC Grått klinker och vita väggar. WC och handfat. BADRUM Grått klinker, vitt kakel med en avvikande rad i grått. WC, handfat, badkar, fönster. KLÄDKAMMARE Med gott om plats för förvaring. SOVRUM Plastmatta och vita väggar. INRE HALL Plastmatta, garderobsvägg. SOVRUM Plastmatta och mönstrad tapet i brunt. VARDAGSRUM Parkettgolv och vitmålade väggar. SOVRUM Plastmatta, vitmålade väggar. inbyggda garderober med överskåp. Utgång till balkong. KÖK Plastmatta, luckor i träimitation, ljust kakel ovan diskbänk, kyl/frys, extra frys, spis, diskmaskin. Plats för matbord. Utgång till balkong. Lägenheten har en säkerhetsdörr.
Fakta om bostaden
Beskrivning
 • Boarea
  125 kvm (Boareauppgifter enligt bostadsrättsföreningen)
 • Rum
  5 rum, varav 4 är sovrum
Byggnadssätt
 • Byggnadsår
  1967
 • Beskrivning
  Till Brf Trollberget hör Askungevägen 1 - 17 och Lädersättravägen 91 - 109. Föreningen förvaltas av HSB Norra Stor-Stockholm. Det finns en stor grön och barnvänlig gård med grillplats. För inomhusaktiviteter finns en fritidslokal att låna. Sopsugssamfällighet Föreningen är delägare och medlem i Sagoängen-Trollbergets Samfällighetsförening (org.nr 716417-1774). Föreningen har ett andelstal på 44,9 % i samfälligheten, vars ändamål är att driva sopsuganläggningen för medlemmarna. HSB Brf Sagoängen i Järfälla har ett andelstal på 55,1 % i samfälligheten. För mer information besök gärna föreningens hemsida: http://www.hsb.se/norrastorstockholm/trollberget
Energideklaration
 • Energiprestanda
  145 kWh/kvm och år
 • Sammanställning
  Energideklaration är utförd Datum: 2009-04-28
 • Besiktningsman
  Reza Qasim
TV- och Internetanslutning
 • Bredband via ComHem eller indraget fiber från Bredbandsbolaget. Ansluten till kabel-TV-nät. Leverantör: ComHem.
Bilplats/Övriga byggnader
 • P-plats med eller utan el-stolpe. Varmgarage finns men till dessa platser är det lång kö. Bilplatser bokas genom HSB. För att få stå på parkeringen krävs parkeringstillstånd. Följande villkor gäller: 1. Max två (2) parkeringstillstånd per hushåll och år. 2. Ett parkeringstillstånd kostar 500 kronor per kalenderår. Avgiften debiteras i efterskott av HSB på den ordinarie avgiftsavin som skickas ut för bostaden. 3. Har man en förhyrd plats är man inte berättigad parkeringstillstånd, såvida det inte finns fler fordon än platser i hushållet. 4. Personen /personerna ska vara registrerade och bo på adressen, samt att aktuella fordon ska vara registrerade inom hushållet. 5. Vid innehav av tjänstebil eller dylikt krävs intyg från arbetsgivare att den sökande nyttjar fordonet, som måste bifogas ansökan. 6. En ansökan om parkeringstillstånd behandlas endast om den inkommit på av styrelsen utsedd blankett. 7. Vid försäljning av lägenhet och avflyttning upphör tillståndet att gälla. Om behov finns måste den nya föreningsmedlemmen ansöka om ett nytt parkeringstillstånd. 8. Parkeringstillstånd kommer endast att medges till personbilar och lätta lastbilar i kördugligt skick och i aktivt bruk (ej avställda).
Ekonomi
 • Avgift
  7 243 kr/mån
 • Ingår i avgift
  I avgiften ingår värme, vatten och kabel-TV
 • Försäkring
  123 kr/mån
 • Hushållsström
  400 kr/mån
 • Sammanlagd driftskostnad
  523 kr/mån
 • Antal personer i hushållet
  6
 • Kommentarer driftkostnad
  Föreningen använder sig av enhetsmätning av elen. Den förbrukade elen debiteras via HSB i efterskott.
 • Upplåtelseform
  Bostadsrätt
 • Inre reparationsfond
  782 kr (Senast kontrollerad: 2017-02-06)
 • Överlåtelseavgift
  1 120 kr betalas av säljare.
 • Pantsättningsavgift
  448 kr
 • Andel i förening
  Uppgiften saknas i föreningens register
 • Andel av årsavg.
  0,49751
 • Andelstal insats
  0,49751
 • Pantsättning
  är pantsatt. Uppgiften är kontrollerad 2017-02-06.
Föreningen
 • Benämning
  Brf Trollberget.
 • Gjorda renoveringar
  2004-2005: Fasad, balkong, hiss, trapphus och fönsterrenovering. 2007: Uppfräschning av rabatter och lekplats 2012-2014: Stambytt även el.
 • Övriga utrymmen i föreningen
  Till lägenheten hör ett källarförråd. Finns även matkällare som går att hyra. På Lädersättravägen finns det 7 vanliga tvättstugor och på Askungevägen finns det 3, det finns även två grovtvättstugor, en på Askungevägen 9 och en på Lädersättravägen 101-102. ett pingisrum finns på gårdssidan av Lädersättravägen 107. Barnvagnsrum i varje port och ett flertal cykelrum. Föreningslokal finns på Lädersättravägen 95-97 på gårdssidan, deposition 500 kr.
Området
 • Med naturen runt knuten samt promenadavstånd till pendeltågsstation och centrum är området populärt för den som vill ha både lugn avkoppling och ett aktivt friluftsliv. I Kallhälls centrum hittar du livsmedelsaffärer, frisörer och blomsterhandel. Det finns också restauranger, bibliotek, folktandvård och apotek. I anslutning till centrum finns även en vårdcentral samt ett gym. I Jakobsberg, kommunens mittpunkt, finns ett inglasat centrum med stort serviceutbud. Bland annat finns en mängd modebutiker, ett Systembolag, mm. I Stockholm Quality outlet finns mängder av butiker, bl a Ikea och Bauhaus. Barkarbystaden växer så det knakar och där finns det mesta man kan behöva, allt från mat och dryck till kläder, hemmet och restauranger. För närmare information om barnomsorgen i Järfälla, vänligen kontakta Järfälla kommun på telefon 08-580 285 00. Trots Kallhälls närhet till Stockholm finns stora naturområden att utforska. Öster om E18 finns Järvafältet och Molnsätras naturreservat med sina kor ute på bete. Även Översjön med möjlighet till fiske och bad ligger i området. Väster om järnvägen ligger Görvälns naturreservat med sin närhet till vattnet. I Norra Stäket finns Ängsjö friluftsområde med stora gräsytor för alla somriga aktiviteter, kanotuthyrning motionsspår, skidspår, bad och mycket mer. I Kallhäll finns två badplatser vid Mälaren. Bonäsbadet är den mindre av dem. Kallhällsbadet är det lite större med glassförsäljning på sommaren och flera bryggor att bada ifrån. De nybyggda bostäderna vid Bolinder strand ligger i direkt anslutning till badet. Kallhällsparken är ett mindre grönområde i närheten av centrum med fågeldamm invigd 1992. Där finns bl.a en handikappanpassad lekpark invigd 2008 samt flera stora gräsmattor där det ofta spelas fotboll på sommaren. En liten grusplan finns även. För mer info: http://www.jarfalla.se/
 • Kommunikationer
  Pendeltågen till och från Kallhäll går tätt. Dagtid går tågen varje kvart och det tar ca 23 minuter till Stockholms central. Kallhäll ligger ca 23 km från centrala Stockholm och med bil tar man sig dit via E18.

Vad blir din totala månadskostnad?

Bolånekalkyl

Ha lånelöftet klart innan visningen.

Ansök om lånelöfte
Störst är inte alltid bäst, ring mäklaren med Sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst - åtta år i rad. Hur nöjd vill du bli med din bostadsaffär?

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Bostadsvisning i VR

Nyhet! Nu lanserar vi bostadsvisningar i virtuell verklighet.

Läs mer och prova på
Kontakta mäklaren

Här finns tillfälle att ställa en fråga direkt till mäklaren om det är något mer du vill veta om bostaden. Under kontorstid kan vi utlova snabb respons.

Genom att klicka på knappen Ställ fråga godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Liknande bostäder i närheten
 • Nya uppskovsregler för dig som säljer din bostad. Så här fungerar det.
  Nya uppskovsregler för dig som säljer din bostad. Så här fungerar det.

  Säljer du din bostad med vinst måste du betala en skatt på hela eller delar av vinsten, en så kallad reavinstskatt på 22 %. Nu slopas taket för uppskov och du får istället betala en årlig skatt på 0,5% av vinsten.

 • Elbilar på frammarsch
  Elbilar på frammarsch

  Nyheter om klimatförändringar duggar tätt. Många tror att elektricitet är framtidens ersättning för fossilbränslen och det pågår mycket forskning inom området.

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.