Engelbrektsvägen 41 B
Engelbrektsvägen 41 B
Johanna Blomster, ansvarig mäklare i Järfälla
Har du frågor om denna bostad?

Välkommen att kontakta mig!

Johanna Blomster

Ansvarig mäklare

Till salu

Engelbrektsvägen 41 B

Utgångspris

1 395 000 kr


Utgångspris

1 395 000 krJakobsberg— Järfälla

Engelbrektsvägen 41 B


Till salu
Utgångspris
1 395 000 kr

Jakobsberg— Järfälla

Optimalt planerad 1:a i centralt läge.

Varmt välkommen till denna välplanerade lägenhet om 33,5 kvadratmeter. Här bor du i en ljus och fräsch lägenhet med en trivsam balkong samt gångavstånd till både pendeltåg och butiker.

När vi kliver in i bostaden möts vi av en välkomnande hall med goda avhängningsmöjligheter. Direkt till vänster finner vi det ljusa och rymliga badrummet med moderna materialval. Vidare in i bostaden möts vi av en lång vägg med förvaring samt det tidlösa köket i ljusa nyanser. Här finns det bland annat en induktionshäll, diskmaskin och kombinerad kyl/frys. Lägenheten erbjuder sociala ytor med ett vardagsrum och planlösning som rymmer både säng, skrivbord, soffa och matgrupp. I anslutning till vardagsrummet finner vi dörren ut till bostadens fina balkong. Här ryms soffgrupp och kanske en mindre odlingslåda om så önskas. Tack vare balkongdörren och två fönster skapas ett fint ljusinsläpp i lägenheten.

I denna bostad bor du i ett centralt läge med gångavstånd till det mesta. Med gångavstånd når du Jakobsbergs Station med kommunikationer så som bussar och pendeltåg som tar dig in till Stockholm City på ca 20 minuter. Med samma avstånd finner vi även Jakobsbergs Centrum med utbud av olika butiker, restauranger och matbutik. Inom ett bekvämt avstånd finns även Barkarby handelsplats med bland annat IKEA, Bauhaus och Stockholm Quality Outlet.

Kontakta ansvarig mäklare för mer information.
Johanna Blomster
0732313807


Utgångspris
1 395 000 kr
Boarea
33.5 kvm
Avgift
3 075 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
2 av 4 (Hiss finns)


Aktuella visningar


Söndag 19 maj 13:00 — 13:30

Anmälan krävs

Anmälan krävs
Boka
Anmäl er gärna för bättre service!

Mäklarhuset Järfälla

Kontakta Johanna eller Emil för mer information kring Engelbrektsvägen 41 B.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.

Om din bostad:
Genom att klicka på knappen godkänner du vår personuppgiftsbehandling och allmänna villkor.

Upptäck med smarta digitala verktyg
Rumsbeskrivning

01
Hall

Välkomnande hall med plats för avhängning direkt innan för dörren. Ytterligare förvaringsmöjlighter finns i garderob.


02
Kök

Stilrent och ljust kök med vita luckor. Diskho i rostfritt med avställningsyta bredvid. Utrustad med induktionshäll, ugn, diskmaskin, mikrovågsugn och kombinerad kyl/frys med automatisk avfrostning.


03
Vardagsrum

Vardagsrum med öppna ytor som rymmer både soff- och matgrupp. Här finns även utgång till bostadens stora balkong.


04
Sovalkov

Sovalkov med plats för större säng.


05
Badrum

Helkaklat badrum med grått klinker och vita stora kakelplattor. Utrustad med WC samt dusch med duschväggar i klarglas. Kombimaskin med tvätt och torkfunktion samt arbetsbänk och förvaringsskåp. Handfat med vit kommod samt spegel med belysning och hyllplan.


06
Balkong

Stor balkong med utrymme för loungemöbel och bord. Härligt söderläge.


Fakta

01
Beskrivning
Boarea

33,5 kvm

Rum

1 rum

Våning

2 av 4


02
Byggnadssätt
Byggnadsår

2017


03
Bilplats/Övriga byggnader
Beskrivning, parkering

Föreningen kommer ha 47 öppna parkeringsplatser som går att hyra för ca 400 kr/ månaden. Ytterligare 21 stycken p-platser finns och är väderskyddade med carport. En sådan plats kostar ca 500 kr / mån. I närområdet finns det även möjlighet till kommunal parkering utmed gatorna.


Ekonomi

01
Avgift

3 075 kr/mån

Beskrivning av kostnader som ingår i avgiften

(3075,25kr)20

Kommentar, månadsavgift

I månadsavgiften ingår kallvatten, värme, Föreningen köper in all el till föreningen och varje lägenhet betalar för sin faktiska förbrukning. Varmvatten betalas separat efter faktisk förbrukning.

Obligatoriskt tillägg om 220 kr/mån debiteras på månadsavgiften och omfattar bredband via fiber (500/500), TV och IP-telefoni från ComHem.

Försäkring

150 kr/mån

Hushållsström

200 kr/mån

Bredband

220 kr/mån

Sammanlagd driftskostnad

570 kr/mån

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Överlåtelseavgift

1 432.5 kr, betalas av köpare.

Pantsättningsavgift

575 kr

Andel i förening

0,71149%

Andel av årsavg.

0,007149000

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.


Föreningen

01
Benämning

BRF Engelbrektshöjden i Järfälla.

Markägare

Föreningen äger marken

Allmänt

HSB Brf Engelbrektshöjden är en s.k äkta förening och består av 109 lägenheter fördelade på tre hus.

Uppvärmning och ventilation
Husen är utrustade med ventilation med värmeåtervinning, s.k FTX-system. Förvärmd filtrerad tilluft tillförs i sovrum och vardagsrum. Frånluft evakueras genom frånluftsventil placerad i våtrum samt genom spiskåpan i kök.

Kall- och varmvatten
Förbrukningskostnaderna för kallvatten ingår i månadsavgiften. Varmvatten bereds gemensamt för alla lägenheter i husens undercentral, men mäts individuellt och förbrukningen debiteras per lägenhet. Kostnaden för varmvattenförbrukningen ingår inte i månadsavgiften.

Elinstallation
Ett mediaskåp för IT och telefoni är placerat i lägenheten. Där finns även huvudavstängning, säkringar samt jordfelsbrytare. All hushållsel köps gemensamt av föreningen men mäts individuellt per lägenhet. Elförbrukning ingår ej i månadsavgift.

Sophantering
Hushållssopor kastas i sopnedkast placerade på innergården. På innergården finns ett återvinningsrum för källsorterings av övriga sopfraktioner.

Gemensamma anläggningar
På föreningens innergård kommer det att finnas gott om cykelställ, lekplatser för olika åldersgrupper, samlingsplatser och en boulebana.

Övriga utrymmen i föreningen

- Styrelserum med pentry
- Cykelställ
- Lägenhetsförråd
- Utrymme för förvaring av barnvagnar och rullstolar

Andel av BRF nettoskuldsättning

436 183 kr


Området

01

ETT AKTIVT FRILUFTSLIV
Järfälla kommun erbjuder många möjligheter till ett rikt idrotts- och friluftsliv. Simhallen i Jakobsberg har flera bassänger med möjlighet till vattengymnastik, motionssim och lek. Här finns även gym, bubbelpool, kallbassäng, bastu, SPA samt solterrass. I kommunen finns även flera sporthallar, bland annat i Kallhäll, Viksjö och Björkeby. Den största sporthallen i kommunen finns i Jakobsberg med plats för ca 1 100 personer. För den aktive finns även flera fotbollsplaner,
friidrottsanläggningen Bolindervallen och Viksjö golfbana på nära avstånd från Jakobsbergs Centrum. Vid Säby gård bedriver Järfälla ryttarförening ridskola för den hästintresserade. 500 meter väster om Görvälns Slott finns Brukets skidbacke för skidåkning vintertid. Skidliftanläggningen är synlig på långt håll
och är ett populärt utflyktsmål under vinterhalvåret.

NÄRA VATTEN OCH NATUR
Utmärkande för Järfälla är närheten till Mälaren och dess böljande vatten. Här finns flera badplatser för familjen och båtklubbar för den båtintresserade.
I de närliggande naturområdena Görväln och Hummelmora finns fantastiska förutsättningar att ge sig ut på en promenad i det gröna! Här finns en lång strandlinje med flera utsiktsplatser där du kan njuta av de harmoniska och skiftande miljöerna. Längst upp i norra Järfälla finns ytterligare ett omtyckt friluftsområde – Ängsjö. Här finns möjligheten att aktivera sig året runt med motionsspår, naturspår, badplatser, grillplatser samt en äventyrsstig för barn. Under sommaren finns möjlighet till både bad och kanotpaddling.

GRANNE MED CENTRUM OCH SERVICE
På gångavstånd från HSB brf Engelbrektshöjden ligger Jakobsbergs Centrum, en inomhusgalleria med över 100 butiker. I Jakobsbergs Centrum finns allt som du kan tänkas behöva i form av mataffärer, restauranger, systembolag, biograf, konditori, frisörer, banker, bibliotek, apotek, sjukhus och folktandvård m.m.
Under vår och sommar finns flertalet uteserveringar i området. Utanför centrala Jakobsberg ligger den nya stadsdelen Barkarby som ständigt växer. När allt står klart kommer området att ha ca 10 000 nya bostäder och 10 000 nya arbetsplatser. Här finns idag bland annat IKEA, Elgiganten, Bauhaus och Stockholm Quality Outlet med ett stort antal märkesbutiker.

SMIDIGA KOMMUNIKATIONER
Redan idag har Dagens Nyheter utsett Järfälla till ”bästa pendlarkommun” och med den nya satsningen i Barkarbystaden kommer det om några år vara västra Stockholms nya knutpunkt. Det innebär att både tunnelbana, fjärrtåg och pendeltåg stannar i området. Pendeltågstationen ligger bara på några minuters avstånd från Jakobsbergs Centrum och tar dig till Stockholms central på ca 20 minuter. Pendeltåget går med regelbunden trafik flera gånger per timme. Har du bil, går E18 genom hela kommunen och det är nära till både Bromma och Arlanda flygplats. Vill du åka till grannkommunerna Kista och Sollentuna går direktbussar flera gånger per dag.

Kommunikationer

Jakobsbergs pendeltågsstation- och bussterminal ligger i centrum.
Goda förbindelser mellan Jakobsberg och Stockholm central/Västerhaninge/Nynäshamn samt Kungsängen/Bålsta. Pendeltåget tar dig in till Stockholms city på knappa 20 minuter. I Sundbyberg (12 minuter med pendeltåg mot Stockholm) ansluter Mälarbanan,Tvärbanan samt T-banans blå linje. Ett flertal busslinjer gör det lätt att ta sig runt i Järfälla och angränsande kommuner.


Dokument

Ekonomi
Avgift
3 075 kr/mån
Beskrivning av kostnader som ingår i avgiften
(3075,25kr)20
Kommentar, månadsavgift
I månadsavgiften ingår kallvatten, värme, Föreningen köper in all el till föreningen och varje lägenhet betalar för sin faktiska förbrukning. Varmvatten betalas separat efter faktisk förbrukning.

Obligatoriskt tillägg om 220 kr/mån debiteras på månadsavgiften och omfattar bredband via fiber (500/500), TV och IP-telefoni från ComHem.
Försäkring
150 kr/mån
Hushållsström
200 kr/mån
Bredband
220 kr/mån
Sammanlagd driftskostnad
570 kr/mån
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Överlåtelseavgift
1 432.5 kr, betalas av köpare.
Pantsättningsavgift
575 kr
Andel i förening
0,71149%
Andel av årsavg.
0,007149000
Boendekalkyl
Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Kalkyl
Räkna på ditt nya boende och boka en kostnadsfri värdering av din befintliga bostad.

Området
Att bo i Jakobsberg  i järfälla

Att bo i Jakobsberg

Jakobsberg är tätorten med närhet till natur och aktiviteter för familjen. Från närheten till Mälarens vatten med bad och båtliv till shopping i Jakobsbergs centrum. Här finns även is-, sim- och tennishallar, fotbollsplaner, golfbana och gym. Närhet till Barkarby handelsplats med flertalet butiker, outlet och stormarknad. Goda pendelförbindelser för bil, tåg och buss för både norr-och södergående trafik.


01
Fördelar med området
Restauranger Badstrand Caféer Båtliv Tågstation Bowling Bio Gym Butiksgata/köpcentrum Bussar Växande område

02
Fritid och närservice

Jakobsberg erbjuder många val av aktiviteter som is- sim- och tennishallar, fotbollsplaner, golfbana och träningslokaler m.m. Naturområden som stora Järvafältet och Görvälns slott med vacker omgivning samt flertalet fina badplatser. I Jakobsbergs centrum finns ett shoppingcentrum med butiker samt vårdcentral, tandläkare, apotek, systembolag, flertalet bankkontor, restauranger, frisörer och caféer. Barkarby handelsplats erbjuder shopping i flertalet butiker, stormarknad och outlet.


03
Kommunikationer

I Jakobsberg centrum ligger buss-och pendeltågsstationen. Pendeltågen mot Stockholm avgår 4 gånger per timme under större delen av dagen, resan till Stockholm City tar ca 21 minuter. Pendeltåget norrut stannar i Bålsta. Bussar mot Mörby station går via Kista centrum och avgår 4 gånger per timme större delen av dagen. För mer information om tider för avgångar, se: www.sl.se.


04
Skolor och barnomsorg

Det finns flera förskolor, grundskolor och gymnasium, se kommunens hemsida för mer information om barnomsorg och skolor på https://www.jarfalla.se/


05
Mäklarhuset - Ett smart val!

Mäklarhuset har ett härligt gäng fastighetsmäklare och medarbetare med mycket nöjda kunder! Vi har lång erfarenhet och är kända för vår höga kundnöjdhet, vårt breda kontaktnät och vårt smarta verktyg som leder till en lyckad bostadsaffär. Vi hjälper er igenom hela försäljningsprocessen där vi startar med stylingtips och avslutar inte förrän deklarationen är klar året efter er försäljning. Enkelt, tryggt och med mycket hög servicekänsla! Ring oss för en fri värdering, tel. 08-581 715 30.


Använd kartan
X

Platser

Alwadi Livs I Järfalla Aktiebolag

27 m


Rafael's Restaurang

38 m


Bowling Bull Jakobsberg

127 m


Pizzeria Järfälla

217 m


Blubnan

306 m


Nybergsskolan

315 m


Snapphanevägens Gruppboende

316 m


Nybergs förskola

320 m


Agila Institutet VUX - Jakobsberg

367 m


Iris Hadar Järfälla - Utbildning, Omställning, Bemanning & Lediga Jobb

442 m


Al-WADI LIVS 2

252 m


Järfälla Grossen

495 m


Hemköp

618 m


Lidl

1,3 km


Jakobsberg

682 m


Barkarby

2,17 km


Kallhäll

4,3 km


Spånga

5,17 km


Spånga station

5,22 km


Dackevägen

240 m


Nybergstorget

346 m


Jakobsbergs sjukhus

397 m


Tallbohov

454 m


Alla avståndsberäkningar sker automatiskt och baseras på data från OpenStreetMap

Avstånd
Närområdet
Avstånd
Med bil
Med cykel
Till fots

 • Lokalt centrum
  462 m
  2 min
  2 min
  8 min
 • Grönområde
  2,11 km
  8 min
  10 min
  35 min
 • Tågstation
  Jakobsberg
  682 m
  3 min
  4 min
  13 min
 • Hållplats
  Dackevägen
  240 m
  1 min
  2 min
  6 min
 • Hav
  6,89 km
  17 min
  38 min
  -
 • Sjö
  1,23 km
  5 min
  6 min
  22 min
Alla avståndsberäkningar sker automatiskt och baseras på data från OpenStreetMap

Har du några frågor?

Är det något mer du vill veta om bostaden? Saknar du lånelöfte eller vill du boka en kostnadsfri värdering? Kontakta Johanna eller Emil!

Mäklarhuset Magazine

Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.

Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kontakta mäklare
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.