Sunnanvindsgränd 83

Sunnanvindsgränd 83

Slutpris

2 320 000 kr


Järfälla

Sunnanvindsgränd 83


Slutpris
2 320 000 kr

Järfälla

Stor 4:a med uteplats och balkong - radhuskänsla!

Välkomna till Sunnanvindsgränd 83 - en perfekt 4:a i ett lugnt och barnvänligt område.

På framsidan av bostaden möts vi att en mysig liten uteplats där det passar perfekt att ta morgonkaffet. En kliv in innanför dörren och vi nås av en rymlig hall med goda avhängningmöjligheter samt bra förvaring i intilliggande förråd. Hallen leder er en trappa upp när ni möts av ett stort fullutrustat kök med goda arbetsytor och bra förvaring. Plats för hela familjen med stor matgrupp intill fönster. Vardagsrummet ligger i delvis öppen planlösning mot köket och ger utrymme för hela familjen att umgås. Här finner vi även utgången till den fantastiska balkongen i bästa sydvästläge med grönskade utsikt!

Bostaden erbjuder tre väl tilltagna sovrum med bra förvaring i garderober i varje rum. Det mindre badrummet renoverades år 2011 och är utrustat med WC, handdukstork, dusch och kommod. Dessutom finns en större badrum, utrustat med WC, kommod, badkar samt tvättmaskin och torktumlare.

Här bor ni i lugna och barnvänliga Berghem, endast en kort promenad från skolor, förskolor samt kommunikationer. Dessutom ligger naturreservatet Järvafältet runt knuten. HSB Brf Nydal är en populär förening med god ekonomi, uthyrningslägenhet, festlokal, gym och bastu. Du tar dig till Stockholm City på ca 30 minuter med buss och pendeltåg.

Varmt välkommen att kontakta mig för frågor!
Moa Örnberg
Mäklarhuset
073-231 38 04


Boarea
96 kvm
Avgift
6 230 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2021-05-10

Mäklarhuset Vällingby-Hässelby

Denna lägenhet på Sunnanvindsgränd såldes av oss 2021-05-10. Se alla våra försäljningar i Järfälla samt även på Sunnanvindsgränd.

Boka värdering
Moa Örnberg, ansvarig mäklare i Vällingby-Hässelby

Moa Örnberg

Ansvarig mäklare
Denise Hägerstrand, assisterande mäklare i Järfälla

Denise Hägerstrand

Assisterande mäklare

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.