Viggengatan 14,1tr

Viggengatan 14,1tr

Slutpris

2 320 000 kr


Barkarbystaden— Järfälla

Viggengatan 14,1tr


Slutpris
2 320 000 kr

Barkarbystaden— Järfälla

Ljus och trivsam tvåa med stor balkong!

Välkommen till denna moderna tvåa med attraktivt läge i Barkarbystaden! Bostaden erbjuder en stor hall med gott om förvaring som direkt påvisar lägenhetens fina standard. I anslutning till hallen finns det ytterligare förvaringsmöjligheter i form av klädkammare.Vi tar oss vidare och hamnar i hjärtat av bostaden - kök och vardagsrum i en härlig öppen planlösning med stora fönsterpartier som släpper in rikligt med ljus och skapar en fantastisk atmosfär. Modernt kök från Vedum med goda förvaringsmöjligheter i form av över- och underskåp. Den maskinella utrustningen består av kyl/frys, induktionshäll, ugn, spisfläkt, diskmaskin och integrerad mikrovågsugn. Bostadens sovrum erbjuder plats för dubbelsäng, sängbord och klädförvaring förvaring i garderober. Härifrån når du bostaden rymliga balkong med plats för större sittmöbel.

Barkarbystaden är västra Stockholms nya stadsdel med närhet till allt. Naturen med fina grönområden och promenadstråk som Järvafältet och Säbysjön. Flertalet skolor och förskolor i området som Herrestaskolan och Barkarbyskolan. Här bor ni med all service ni kan önska med promenadavstånd till IKEA, Stockholm Quality Outlet. Kommunikationerna är goda med bussförbindelser, pendeltåg dessutom planeras tunnelbanans Blå linje trafikera Barkarby år 2026.


Boarea
52 kvm
Avgift
3 199 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Såld
2022-12-26

Mäklarhuset Järfälla

Denna lägenhet på Viggengatan såldes av oss 2022-12-26. Se alla våra försäljningar i Järfälla samt även på Viggengatan.

Boka värdering
Denise Hägerstrand, ansvarig mäklare i Järfälla

Denise Hägerstrand

Ansvarig mäklare

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.