Engelbrektsvägen 41B, 3 tr / Jakobsberg / Järfälla / Stockholm

Välplanerad & fantastisk 2:a om 46,5 kvm med balkong om 7 kvm!

Utgångspris
2 195 000 kr
Hur mycket kan du låna?
Räkna på boendekalkyl
Boarea
46,5 kvm
Avgift
2 474 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Välkommen på visning

Kontakta mäklaren för mer information kring visningstider.

Anmäl intresse Budgivning

Nu har ni chansen att köpa denna nyproducerade lägenhet i HSB Bostadsrättsförening Engelbrektshöjden i Järfälla! En välplanerad och läcker 2:a om 46,5 kvm med eget sovrum och öppen planlösning mellan kök och vardagsrum samt balkong om hela 7 kvm i fantastiskt söderläge. Genomgående hög standard med Vedum kök, stavparkettgolv och vitmålade väggar. Ett väl tilltaget vardagsrum med plats för soffgrupp, fåtölj, mediamöbel samt ett rymligt sovrum med plats för ordentlig säng och tillhörande sängbord. Det praktiskt köket från Vedum har diskmaskin och bra förvaring i flertalet skåp och lådor bakom vita fronter. Även flertalet garderober i hallen ger er möjlighet till ypperliga förvaringsmöjligheter. Badrummet är generöst med stor duschhörna samt tvättmaskin och torktumlare för er bekvämlighet! Här bor man med närhet till både natur och vatten, samt till Jakobsbergs centrum som erbjuder över 100 butiker. I Jakobsbergs Centrum finns allt som du kan tänkas behöva i form av mataffärer, restauranger, systembolag, biograf, konditori, frisörer, banker, bibliotek, apotek, sjukhus och folktandvård m.m.

Varmt välkomna på visning!

Bilder
Sponsrade länkar
Visa alla 18 bilder
Planritning
Fakta
Rumsbeskrivning
 • Beskrivning av samtliga rum
  Hall:
  Genom säkerhetsdörr tar ni er in i denna ljusa hall med parkettgolv som leder er vidare in i lägenheten. Avhängningsmöjligheter på krokar, plats för skoförvaring samt vidare för förvaring i flertalet garderober. Välkomna in!

  Vardagsrum:
  Hallen tar er vidare till ett rejält vardagsrum med två stora fönsterpartier samt utgång till balkongen som ger generöst med ljusinsläpp rummet igenom och som blir genomgående i och med den öppna planlösningen mot köket. Här får ni plats med soffgrupp, mediamöbel, fåtölj, matgrupp och andra trivselmöbler. Golvet pryds av parkett och väggarna är målade i vitt. På balkongen finns det plats för loungegrupp och växter om så önskas, för er med gröna fingrar.

  Kök:
  Praktiskt arbetskök från Vedum med maskinell utrusnting i form av induktionshäll, varmluftsugn, integrerad mikro, diskmaskin samt kombinerad kyl/frys. Samtliga vitvaror från Electrolux.

  Sovrum:
  I samma fil som vardagsrummet ligger lägenhetens rofyllda sovrum med plats för rejäl säng med tillhörande sängbyråer. Stort fönsterparti som ger ett härligt ljus. Förvaringsmöjligheter i stor klädkammare som är i direkt anslutning till sovrummet. Parkettgolv och vita väggar.

  Badrum:
  Stort helkaklat badrum med stora vita kakelplattor på väggarna och mörkt klinkers på golvet. Stor duschhörna med vikbara väggar i klarglas, handfat med kommod med två stora lådor som ger ypperlig förvaring, spegel, handdukshängare samt wc-stol. Vidare finner ni tvättmaskin och torktumlare med ovan arbetsbänk och skåp.
Fakta
Beskrivning
 • Boarea
  46,5 kvm
 • Rum
  2 (1 sovrum)
 • Tillträde
  Enligt överenskommelse
Byggnadssätt
 • Byggnadsår
  2017
 • Kommentar, byggnad
  Isolerglas.
 • Värme och ventilationsanl.
  Uppvärmning och ventilation
  Husen är utrustade med ventilation med värmeåtervinning, s.k FTX-system. Förvärmd filtrerad tilluft tillförs i sovrum och vardagsrum. Frånluft evakueras genom frånluftsventil placerad i våtrum samt genom spiskåpan i kök.
TV/Internet
 • Beskrivning TV/Internet
  Tv/telefoni/bredband
  Bostadsrättsföreningen tecknar ett gruppabonnemang med grundutbud för tv/telefoni/bredband. Anslutningen är obligatorisk för samtliga lägenheter i bostadsrättsföreningen. Kostnaden ingår inte i månadsavgiften utan debiteras med ca 208 kr/mån och lägenhet.
Bilplats/Övriga byggnader
 • Beskrivning, parkering
  Föreningen kommer ha 47 öppna parkeringsplatser som går att hyra för ca 400 kr/ månaden. Ytterligare 21 stycken p-platser finns och är väderskyddade med carport. En sådan plats kostar ca 500 kr / mån. I närområdet finns det även möjlighet till kommunal parkering utmed gatorna.
Övrigt
 • Till lägenheten hör ett förråd om ca 1 kvm.
Ekonomi
 • Avgift
  2 474 kr/mån
 • Ingår i avgift
  I avgiften ingår värme och vatten
 • Beskrivning av kostnader som ingår i avgiften
  I månadsavgiften ingår: värme, kallvatten och renhållning (bredband, telefoni, TV tillkommer med ca 208 kr/mån)
 • Försäkring
  120 kr/mån
 • Hushållsström
  200 kr/mån
 • Sammanlagd driftskostnad
  320 kr/mån
 • Kommentar, driftkostnad
  Driftkostnaderna är schablonberäknade.
 • Upplåtelseform
  Bostadsrätt
 • Andel i förening
  0,95428%
 • Boendekalkyl
  Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.
Föreningen
 • Benämning
  HSB Bostadsrättsförening Engelbrektshöjden i Järfälla.
 • Allmänt
  HSB Brf Engelbrektshöjden är en s.k äkta förening och består av 109 lägenheter fördelade på tre hus. Överlåtelseavgift är en engångsavgift som får tas ut efter beslut av styrelsen om ca 1100 kr. Panstättningsavgift betalas vid panstättning om ca 448 kr. För mer information se ekonomisk plan, stadgar samt informationsblad om föreningen eller kontakta ansvarig mäklare. Den ekonomiska förvaltningen sköts av HSB.

  Uppvärmning och ventilation
  Husen är utrustade med ventilation med värmeåtervinning, s.k FTX-system. Förvärmd filtrerad tilluft tillförs i sovrum och vardagsrum. Frånluft evakueras genom frånluftsventil placerad i våtrum samt genom spiskåpan i kök.

  Kall- och varmvatten
  Förbrukningskostnaderna för kallvatten ingår i månadsavgiften. Varmvatten bereds gemensamt för alla lägenheter i husens undercentral, men mäts individuellt och förbrukningen debiteras per lägenhet. Kostnaden för varmvattenförbrukningen ingår inte i månadsavgiften.

  Elinstallation
  Ett mediaskåp för IT och telefoni är placerat i lägenheten. Där finns även huvudavstängning, säkringar samt jordfelsbrytare. All hushållsel köps gemensamt av föreningen men mäts individuellt per lägenhet. Elförbrukning ingår ej i månadsavgift.

  Tvätt
  Lägenheter på 1-2 rok utrustas med tvättmaskin som har inbyggd torkfunktion, en s.k kombimaskin.

  Sophantering
  Hushållssopor kastas i sopnedkast placerade på innergården. På innergården finns ett återvinningsrum för källsorterings av övriga sopfraktioner.

  Rumshöjd
  Alla lägenheter i föreningen har en rumshöjd på 2,50 m.

  Förråd
  Varje lägenhet har förråd i källarplan.

  Balkonger och uteplatser
  Lägenheter i markplan får uteplatser och lägenheter högre upp i husen får alla varsin balkong.

  Gemensamma anläggningar
  På föreningens innergård kommer det att finnas gott om cykelställ, lekplatser för olika åldersgrupper, samlingsplatser och en boulebana.

  Inflyttning (preliminära datum)
  Hus A - under kvartal 4, 2017
  Hus B - under kvartal 2, 2017
  Hus C - under kvartal 3, 2017
 • Övriga utrymmen i föreningen
  - Styrelserum med pentry
  - Cykelställ
  - Lägenhetsförråd
  - Utrymme för förvaring av barnvagnar och rullstolar
Området
 • ETT AKTIVT FRILUFTSLIV
  Järfälla kommun erbjuder många möjligheter till ett rikt idrotts- och friluftsliv. Simhallen i Jakobsberg har flera bassänger med möjlighet till vattengymnastik, motionssim och lek. Här finns även gym, bubbelpool, kallbassäng, bastu, SPA samt solterrass. I kommunen finns även flera sporthallar, bland annat i Kallhäll, Viksjö och Björkeby. Den största sporthallen i kommunen finns i Jakobsberg med plats för ca 1 100 personer. För den aktive finns även flera fotbollsplaner,
  friidrottsanläggningen Bolindervallen och Viksjö golfbana på nära avstånd från Jakobsbergs Centrum. Vid Säby gård bedriver Järfälla ryttarförening ridskola för den hästintresserade. 500 meter väster om Görvälns Slott finns Brukets skidbacke för skidåkning vintertid. Skidliftanläggningen är synlig på långt håll
  och är ett populärt utflyktsmål under vinterhalvåret.

  NÄRA VATTEN OCH NATUR
  Utmärkande för Järfälla är närheten till Mälaren och dess böljande vatten. Här finns flera badplatser för familjen och båtklubbar för den båtintresserade.
  I de närliggande naturområdena Görväln och Hummelmora finns fantastiska förutsättningar att ge sig ut på en promenad i det gröna! Här finns en lång strandlinje med flera utsiktsplatser där du kan njuta av de harmoniska och skiftande miljöerna. Längst upp i norra Järfälla finns ytterligare ett omtyckt friluftsområde – Ängsjö. Här finns möjligheten att aktivera sig året runt med motionsspår, naturspår, badplatser, grillplatser samt en äventyrsstig för barn. Under sommaren finns möjlighet till både bad och kanotpaddling.

  GRANNE MED CENTRUM OCH SERVICE
  På gångavstånd från HSB brf Engelbrektshöjden ligger Jakobsbergs Centrum, en inomhusgalleria med över 100 butiker. I Jakobsbergs Centrum finns allt som du kan tänkas behöva i form av mataffärer, restauranger, systembolag, biograf, konditori, frisörer, banker, bibliotek, apotek, sjukhus och folktandvård m.m.
  Under vår och sommar finns flertalet uteserveringar i området. Utanför centrala Jakobsberg ligger den nya stadsdelen Barkarby som ständigt växer. När allt står klart kommer området att ha ca 10 000 nya bostäder och 10 000 nya arbetsplatser. Här finns idag bland annat IKEA, Elgiganten, Bauhaus och Stockholm Quality Outlet med ett stort antal märkesbutiker.

  SMIDIGA KOMMUNIKATIONER
  Redan idag har Dagens Nyheter utsett Järfälla till ”bästa pendlarkommun” och med den nya satsningen i Barkarbystaden kommer det om några år vara västra Stockholms nya knutpunkt. Det innebär att både tunnelbana, fjärrtåg och pendeltåg stannar i området. Pendeltågstationen ligger bara på några minuters avstånd från Jakobsbergs Centrum och tar dig till Stockholms central på ca 20 minuter. Pendeltåget går med regelbunden trafik flera gånger per timme. Har du bil, går E18 genom hela kommunen och det är nära till både Bromma och Arlanda flygplats. Vill du åka till grannkommunerna Kista och Sollentuna går direktbussar flera gånger per dag.
Sponsrade länkar

Vad blir din totala månadskostnad?

Bolånekalkyl

Ha lånelöftet klart innan visningen.

Ansök om lånelöfte
Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Kontakta mäklaren

Här finns tillfälle att ställa en fråga direkt till mäklaren om det är något mer du vill veta om bostaden. Under kontorstid kan vi utlova snabb respons.

Genom att klicka på knappen Ställ fråga godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Följ oss i sociala medier