Fabelvägen 19, 2 tr / Kallhäll / Järfälla

BALKONG I SYDVÄST!

Slutpris
1 350 000 kr
Referensnummer
162 602
Boarea
100.5 kvm
Avgift
5 936 kr/mån
Driftkostnad
400 kr/mån
Sovrum
3 Sovrum
Byggnadstyp
Flerfamiljshus
Såld
2014-06-17
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Fabelvägen 19, 2 tr såldes av oss 2014-06-17. Se alla våra försäljningar i Järfälla

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Kallhäll är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

RING FÖR VISNING!
Välplanerad 4:a med fint läge, helt utan insyn! Balkong i sydväst! Föreningen genomförde en traditionell stamrenovering 2013. Helt nytt och mycket fräscht, helkaklat, badrum med dubbla handfat och plats för tvättpelare om så önskas. Även nyrenoverad och fin wc med klinkergolv och målad vägg. 3 rejäla sovrum varav ett med totalt 6 st. garderober. Köket ligger fint, har rymlig matplats, men är av äldre standard. Säkerhetsdörr och flertalet garderober i hallen. Lägenheten är välskött men i behov av viss modernisering. Tvättstuga i huset och förråd i källaren. Hiss finns. Kort promenad till Kallhälls centrum med service och pendeltåg mot både Stockholm och Bålsta.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.