Flygfältsvägen 11, vån 4/4

Flygfältsvägen 11, vån 4/4

Slutpris

3 000 000 kr


Järfälla

Flygfältsvägen 11, vån 4/4


Slutpris
3 000 000 kr

Järfälla

Fin 3:a högst upp i huset!

- Nyproduktionsskick
- Högst upp
- Balkong i soligt läge
- Socialt öppen planlösning
- Expansivt område

Här får du ett perfekt flöde i en öppen planlösning som gör sig enkel att möblera. Den generösa sociala ytan ger plats för både den stora soffan det stora middagsbordet. I köket har du gott om förvaring och goda arbetsytor.
Sovrummen är båda i bra storlek och har garderober. Badrummet går självklart i samma tilltalande interiör - ljus, stilrent och funktionellt med egen tvättmaskin och torktumlare. Aldrig mer ska tvätten konkas och tvättider suktas efter.
Högst upp i huset på Flygfältsvägen 11 är du lite närmare himlen - och mitt i drömmen om ett hem med mycket av det lilla extra.

Här finns det bästa av två världar - puls och shopping eller lugn och natur - du väljer! Föreningen är belägen i ett lugnt och barnvänligt område i populära Barkarbystaden. Föreningen har en fantastisk innergård med många olika aktivitetsytor, bänkar och gräsytor. Bor du här har du också nära till naturen med fina promenadstråk i naturreservatet kring Säbysjön. Du finner flera bra förskolor i området och bara några minuter bort Ålstaskolan. I området finns även Herrestaskolan. Skolan erbjuder lokaler för sport och kultur som står öppna för barn, vuxna och föreningar under kvällstid. All natur som omger området hör till Järvafältets naturreservat. Det här kommer att förbli en lugn punkt i det nya som växer fram. Promenadavstånd till ridhuset Säbygård och motionsslingorna.

Barkarbystaden är ett av de största utbyggnadsområdena i Stockholmsområdet just nu. Under en tioårsperiod växer en helt ny stadsdel fram med ca 14 000 nya bostäder och 10 000 nya arbetsplatser. Barkarbystaden är en spännande stadsdel där boende, handel och utbildning samsas och där närheten till naturen och de kulturhistoriska miljöerna tas till vara.

Barkarbystaden är västra Stockholms nya knutpunkt. Det innebär att både fjärrtåg och pendeltåg stannar i området och tunnelbana planeras stå färdig 2026. Hela Järfälla har redan idag mycket bra kommunikationer till Stockholm och kommunen har utsetts till "bästa pendlarkommun" av DN. Det ska vara lätt att åka kollektivt i Barkarbystaden. Trafikverket bygger just nu ut Mälarbanan så att det inom kort kan köra dubbelt så många tåg på sträckan Tomteboda-Kallhäll. I samband med utbyggnaden har Barkarby fått en ny pendeltågstation som ligger närmare Barkarbystaden.

I Barkarbystaden kan du njuta av att ha alla bekvämligheter precis runt hörnet. Här finns restauranger, caféer, friskvårdsanläggningar, gym och en Ica maxi-butik som alla är redo att ta hand om dig och dina behov. Du bor granne med en av Sveriges största handelsplatser med över 80 välkända butiker, varuhus och stormarknader samtidigt som du får känslan av att vara ute på landet.

Välkommen hem till Flygfältsvägen 11!


Boarea
66 kvm
Avgift
3 759 kr/mån
Rum
3 rum
Våning
4 av 4 (Hiss finns)
Såld
2022-03-19

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.