Hanna Nilssons väg 2, 2 tr / Bolinder Strand / Järfälla

Granne med Mälaren!

Slutpris
2 490 000 kr
Referensnummer
123 246
Boarea
86.5 kvm
Avgift
5 275 kr/mån
Driftkostnad
150 kr/mån
Sovrum
2 Sovrum
Byggnadstyp
4-våningshus
Såld
2014-02-18
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Hanna Nilssons väg 2, 2 tr såldes av oss 2014-02-18. Se alla våra försäljningar i Järfälla

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Bolinder Strand är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till en genomtänkt 3:a by -02 om 86,5 m² som idag nyttjas som en 2:a. Lägenheten ligger ute på udden och har ett av de vackraste lägena i populära Bolinder Strand! Den magnifika inglasade balkongen bjuder på en fantastisk utsikt över Mälarens vatten årets alla årstider. Modernt och rymligt kök med sjöutsikt från köksfönstret. Väl tilltagen klädkammare och stort vardagsrum i vinkel. Här kan man göra ett till sovrum om så önskas. Snyggt helkaklat badrum med tvättavdelning och ett stort sovrum med sjöutsikt och praktisk skjutgarderob. Nära till parkering, soprum och förråd. Ett par minuter till Friskis & Svettis och till Kallhäll centrum med butiker, restauranger, buss- och pendeltåg med 15 min trafik till T-centralen. Lägenheten för Dig som vill bli granne med Mälaren och som ställer höga krav på sitt boende!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.