Kronvägen 40 B / Skälby / Järfälla

Mycket trevligt hus i Skälby!

Slutpris
5 890 000 kr
Boarea/biarea
157/95 kvm
Driftkostnad
33 420 kr/år
Tomtarea
505 kvm
Rum
9 rum (4-5 sovrum)
Såld
2019-10-30
Bostaden är såld!

Denna villa på Kronvägen såldes av oss 2019-10-30. Se alla våra försäljningar i Järfälla samt även på Kronvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Skälby är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Med bra läge i Skälby finns detta mycket fina, välskötta, trevliga hus byggt 1933 ,ombyggt 1995 och 2007. Huset har många sällskapsrum på alla 3 planen och möjlighet till 5 sovrum. På entréplanet ligger rummen i fil. Öppen spis i vardagsrum samt i allrum på sout.planet. Härligt stort badrum med bubbelbad och intilliggande bastu. Charmigt övre plan med allrum och stort sovrum, stora takfönster samt stora kattvindar med gott om plats för förvaring. Svårt att med ord beskriva allt bra med detta hus men välkommen på visningarna och se själva!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.