Lädersättravägen 109, vån 1 / Kallhäll / Järfälla

Äntligen! 4:a renoverad 2020 april, med komplett uthyrningsdel till salu! Uteplats i väst!

Slutpris
2 300 000 kr
Boarea
102 kvm
Avgift
6 497 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
1 av 8 (Hiss finns)
Såld
2020-06-02
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på lädersättravägen såldes av oss 2020-06-02. Se alla våra försäljningar i Järfälla samt även på lädersättravägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Kallhäll är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

✓ Uthyrningsdel med egen ingång samt dusch och kokvrå (snitthyra för 1:a i Kallhäll ca 9.000 SEK)
✓ Nyrenoverad april 2020 (kök, golv, väggar)
✓ Stambyte utfört
✓ Rejäl uteplats bakom buskage, ligger i väst med kvällssol. Mysig lekplats just utanför
✓ Nydragen el med jordfelsbrytare
✓ Välskött förening med ständigt fokus på förbättringsåtgärder
✓ Dubbla säkerhetsdörrar

102 m² stor 4:a med komplett uthyrningsdel med egen ingång, kan med lätthet delas upp i två bostäder (se planritning). Bostaden ligger mysigt med en rejäl uteplats som skyddas av buskage, eftermiddagssol och ligger just bredvid lekplats. Lägenheten en genomgående renoverad april 2020, nydragen el med jordfelsbrytare, stambyte är utfört. Perfekt bostad för större familjer, eller någon som vill ha en 3:a och "bo gratis" (uthyrningsdelen täcker sannnolikt månadsavgift samt ränta på ett eventuellt bolån)!

Uppskattad HSB-förening som har gjort det mesta i renoveringsväg, stambyte, fönsterbyte, balkongrenovering, nytt låssystem m.m. Fiber är indraget i föreningen. Uthyrningslägenhet finns tillgänglig för gäster till de boende. Barnvagnsrum, cykelrum, soprum samt tvättstuga. Goda kommunikationer med pendeltåg och buss från Kallhäll Station som du snabbt promenerar till. Även närhet till Kallhäll Centrum med restaurang, livsmedelsbutik, vårdcentral bibliotek m.m. Föreningen är välskött med en bra ekonomi och extra inkomster från kommersiella lokaler, garage- samt parkeringsuthyrning. Lån i föreningen 4 205 kr / kvm (2018), trots att många större renoveringsprojekt är gjorda. Gott om gästparkering just utanför porten

Varmt välkommen på visning

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Att bo i Kallhäll

När du bor i Kallhäll så erbjuds närhet till Mälarens vatten, fina friluftsområden och Kallhälls centrum med butiker, restauranger, service och pendeltåg mot Stockholm och Bålsta. Här finns även goda bussförbindelser i norra och västra delarna av Stockholm.

Fritid och närservice

Mälarens vatten erbjuder småbåtshamn och fina badplatser bl.a vid Kallhällsbadet och Bonäsbadet. Vackra friluftsområden erbjuds vid Bolinder, Görväln, Ängsjö och vid Järvafältet. För den golfintresserade finns en fin golfbana i Viksjö alt fina banor i grannkommunen, Upplands-Bro. Gym, sporthall, simhall, ishall, bowling samt utförsåkningsanläggningen Bruket är några andra sportaktiviteter som erbjuds i kommunen. Kallhälls centrum har service i form av butiker, restauranger, vårdcentral och tandläkare mfl. Önskas ett större centrum med ett jättestort utbud hänvisas du till Jakobsbergs centrum alt till Barkarby handelsplats där alla tänkbara butiker finns.

Kommunikationer

Pendeltåget trafikerar Kallhäll mot Stockholm och Bålsta. Resan till Stockholm central tar ca 20 minuter. Det finns även goda bussförbindelser. För mer information se www.sl.se. Är du bilburen så nås E18 mot Enköping alt Stockholm via Stäket eller Kallhäll. Kallhäll ligger ca 23 km från centrala Stockholm. Det är även lätt att ansluta till E4:an om så önskas.

Skolor och barnomsorg

Det finns flera förskolor och skolor i området, både kommunala och privata alternativ. För mer information se kommunens hemsida: https://www.jarfalla.se/forskolaochskola.4.21ecf32412f3454ebeb80003.html

Mäklarhuset - Ett smart val!

Mäklarhuset har ett härligt gäng fastighetsmäklare och medarbetare med mycket nöjda kunder! Vi har lång erfarenhet och är kända för vår höga kundnöjdhet, vårt breda kontaktnät och vårt smarta verktyg som leder till en lyckad bostadsaffär. Vi hjälper er igenom hela försäljningsprocessen där vi startar med stylingtips och avslutar inte förrän deklarationen är klar året efter er försäljning. Enkelt, tryggt och med mycket hög servicekänsla! Ring oss för en fri värdering, tel. 08-581 715 30.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.