Mandelgränd 5

Mandelgränd 5

Slutpris

4 050 000 kr


Viksjö - Järfälla— Järfälla

Mandelgränd 5


Slutpris
4 050 000 kr

Viksjö - Järfälla— Järfälla

Ljuvligt radhus med friköpt tomt i lugna och barnvänliga kvarter!

Varmt välkommen till detta välplanerade och trevliga radhus om 117 kvm som erbjuder en ljus hall med avhängning samt förvaringsmöjligheter. På nedre plan finns tvättstugan med alla faciliteter, de helkaklade badrummet och det moderna köket som är utrustat med allt man behöver, gott om förvaring som dessutom rymmer ett större matbord. På nedre plan finns även ett ljust och luftigt vardagsrum med plats för soffgrupp, matplats och annat önskat möblemang. Från vardagsrummet når du bostadens härliga altan som är perfekt att spendera soliga dagar och kvällar på. På övre plan finns tre sovrum med plats för större säng och annat möblemang samt ett rum som kan efter behov disponeras som klädkammare, sovrum, barnrum, gästrum eller kontor. På övre planet nås även bostadens andra rymliga badrum med badkar. Genomgående är det ljusa väggar och ekparkettgolv i hall, kök, vardagsrum och sovrum.

Garage i länga ingår och goda förvaringsmöjligheter i stort förråd på framsidan.

Här bor man i ett populärt, lugnt och barnvänligt område som erbjuder närhet till såväl grönområden med naturreservat och vackra promenad- och motionsområden som Mälarens badstränder och båthamn vid Viksjö Båtklubb. Det finns gott om skolor (https://www.jarfalla.se/utbildning-och-forskola/skolbarn/grundskola/grundskolor-i-viksjo.html) och förskolor (https://www.jarfalla.se/utbildning-och-forskola/smabarn/forskola/forskolor-i-jarfalla/forskolor-i-viksjo.html) i området. För den golfintresserade erbjuder Viksjö GK en golfbana med 18, samt Järfälla Golfklubb en bana med 9 hål. I närheten ligger Viksjö centrum och Barkarby handelsplats med rikligt butiksutbud. Med pendeltåget från antingen Jakobsberg eller Barkarby tar du dig enkelt på 20 minuter till Stockholm Central.


Boarea
117 kvm
Driftkostnad
47 101 kr/år
Tomtarea
161 kvm
Rum
4,5 rum (3 sovrum)
Såld
2020-03-02

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.