Maskinistvägen 13

Maskinistvägen 13

Slutpris

2 500 000 kr


Bolinder Strand— Järfälla

Maskinistvägen 13


Slutpris
2 500 000 kr

Bolinder Strand— Järfälla

Välplanerad tvåa i populära Bolinder Strand!

Varmt välkommen till en välplanerad tvåa på 55 kvm i i Bolinder Strand. med ett fint läge och en stor balkong mot sydväst. Den välkomnande möblerbara hallen öppnar sig mot ett rymligt vardagsrum/kök i öppen planlösning med plats för både soff- och matgrupp samt utgång till den ljusa stora balkongen. Fönster i olika väderstreck vilket skapar ett härligt ljusflöde och en plats för socialt umgänge. Luftigt och lättmöblerat sovrum med gott om förvaring i form av skjutdörrsgarderober. Stilrent badrum med tvättmöjligheter (kombinerad tvättmaskin och torktumlare).

Lägenheten är vackert belägen vid Mälarens stränder med bl.a. badplats, marina, grönområden och Friskis och Svettis samt Extremfabriken runt knuten. Närmsta badplats är 5 min promenad bort! Ur kommunikationssynpunkt ligger Kallhäll och Bolinder Strand mycket strategiskt till med både E18 och E4 på bekvämt avstånd. Med bil tar man sig t ex till såväl Stockholm City som Arlanda på ca 25 min. På kort promenadavstånd finns även Kallhälls Centrum med pendeltågsstation. På kort promenadavstånd finns även Kallhälls Centrum med pendeltågsstation. Här går pendeln till Stockholm C och resan tar endast 23 min.

I Bolinder strand bor man med en perfekt balans mellan natur och närhet till city. Precis utanför bostaden finns vackra grönområden, Bolinder Strands krog samt fina badplatser och strandpromenad. Träningsmöjligheter finns i form av både Friskis och svettis samt Extremfabriken inpå knuten. Kallhälls centrum finner du på några minuters promenadavstånd med goda kommunikationer i form av både pendeltåg samt bussar med frekventa avgångar, serviceutbud samt mataffär.

Välkommen att kontakta mig för mer information.
Med vänliga hälsningar, Denise Hägerstrand Mäklarhuset 0732319103


Boarea
55 kvm
Avgift
3 470 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Såld
2022-01-13

Mäklarhuset Järfälla

Denna lägenhet på Maskinistvägen såldes av oss 2022-01-13. Se alla våra försäljningar i Järfälla samt även på Maskinistvägen.

Boka värdering
Denise Hägerstrand, ansvarig mäklare i Järfälla

Denise Hägerstrand

Ansvarig mäklare

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.