Monsunvägen 14

Monsunvägen 14

Slutpris

4 900 000 kr


Järfälla

Monsunvägen 14


Slutpris
4 900 000 kr

Järfälla

Monsunvägen 14 - Villan där livet tar vid!

Insynsskyddade uteplatser mot stor uppväxt tomt, kanske med plats för egen lekplats, atterfallshus eller pool- och lounge område? Endast fantasin är din begränsning på Monsunvägen 14. En given plats för barn med spring i benen och för de vuxna att varva ner! Här bor du med oslagbar närhet till pendeltåg, centrum, skola/förskola, naturreservat, skidbacke, badstrand & Mälaren!

Innanför ytterdörren möts vi av en ljus och rymlig hall som ligger invid en klädkammare med gott om avhängnings- och förvaringsmöjligheter. Vidare till höger har vi det stora vardagsrummet med ljusinsläpp i form av stora fönsterpartier från två håll. Rakt fram i hallen finner vi det charmiga vitmålade originalköket med goda förvaringsmöjligheter. Vidare till vänster från hallen finner vi tre lättmöblerade sovrum, en praktisk tvättstuga, ytterligare ett klädförråd samt ett äldre badrum från 2005 och WC. Det finns även möjlighet att enkelt skapa ett fjärde sovrum. Genomgående för bostaden är ljusa väggar och golv med fina ljusinsläpp. Alla fönster och altandörrar är utbytta, taket är i fint skick och ytterpanelen är välskött och målad. Det du behöver göra är att sätta din egen prägel på insidan av denna fantastiska villa med oslagbart läge! Säljaren kommer att teckna en dolda fel försäkring och bostadshuset är besiktad.

Här bor ni lugnt och skönt i ett familjärt villakvarter i en skyddad miljö. Tomten på Monsunvägen 14 är grönskande och uppvuxen med många fina träd att sätta gungor i. Stora lekytor på gräsmattan samt insynsskyddad känsla då det finns bra häckar på sidorna av fastigheten samt att baksidan vetter mot ett grönområde. Då baksidan sluttar mot grönområdet så hjälper naturen till med en perfekt yta för att uppföra en pool och ett pooldäck!

I anslutning till bostaden finner ni även ett praktiskt garage med tillhörande stort förråd samt uppfart med plats för 2-3 bilar.

Här bor ni nära skolor, förskolor och affärer. Värt att tillägga är att barn själva kan gå till skolan då de kan gå bilfritt genom den närliggande parken som finns mellan bostadsområdet och skolområdet. I Berghemsparken finns även ett helt nytt utegym uppfört. En promenad på ca 20min från pendeltågsstationen i Jakobsbergs Centrum. Endast en kort biltur bort från Monsunvägen 14 finner ni även E18, IKEA samt Stockholm Quality Outlet.
Likt ovan nämnt bor du med oslagbar närhet till pendeltåg, centrum, skola/förskola, naturreservat, skidbacke, badstrand & Mälaren!

Varmt välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare för mer information om denna moderna och inbjudande bostad! Se Mäklarhusets hemsida, fliken läs mer hos mäklaren, för visningstider eller kontakta mäklaren direkt. Säljaren kommer att teckna en dolda fel försäkring och bostadshuset är besiktad.

Anne-Louise Lindberg
Fastighetsmäklare
Mäklarhuset Järfälla
072 367 79 80


Boarea
132 kvm
Tomtarea
835 kvm
Rum
5 rum
Såld
2022-10-03

Mäklarhuset Järfälla

Denna villa på Monsunvägen såldes av oss 2022-10-03. Se alla våra försäljningar i Järfälla samt även på Monsunvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.