Sök Meny
Visningar
 • Söndag 29 januari 12:00-13:00

  Öppen visning

Boka visning
Järfälla / Skälby
Österdalsvägen 36
Utgångspris: Kalkyl 2 895 000 kr
Anmäl bud
Boarea: 106,2 kvm
Avgift: 6 448 kr/mån
Rum: 4 rum, varav 3 sovrum

Järfälla - Skälby / Österdalsvägen 36

Ett hemtrevligt och smakfullt inrett bostadsrättsradhus i barnvänliga Skälby.

Ett hemtrevligt och smakfullt inrett bostadsrättsradhus i barnvänliga Skälby. Renoverat kök -11 med matplats för 6-8 personer. Tre rymliga sovrum och en stor klädkammare. Två badrum, det ena med dusch och tvättmaskin och det andra med badkar. Trädäckade uteplatser både på fram- och på baksidan. Nära Barkarby Handelsplats. Välkomna!


Köksinspiration

Provmöblera
Vill du veta vad din bostad är värd?

Fyll i dina kontaktuppgifter så bjuder vi på en fri muntlig värdering av din bostad.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

På en större skärm kan du se hur köket skulle se ut i andra färger och material.
Rumsbeskrivning
 • Beskrivning av samtliga rum
  HALL Ljusa väggar, genomgående mörkbrunt laminatgolv, garderobsvägg med spegeldörrar. KÖK Vita köksluckor, glasmosaik i bruna nyanser ovan bänk av laminat. Diskmaskin, fläkt, ugn och mikro i rostfritt. Induktionshäll. Plats för matbord. Kyl och frys är bekvämt placerade precis innanför köket. BADRUM Blå våtrumsmatta och vitmålade väggar. Vitt kakel i duschdelen. WC, handfat och tvättmaskin. VARDAGSRUM Mörkbrunt laminatgolv, ljus tapet på väggarna samt en tegelväggmönstrad fondvägg i gråsvarta toner. Utgång till träaltan med markis och trädgård. En trappa leder upp till det övre planet. SOVRUM Laminatgolv, vitmålade väggar samt en fondvägg mönstrat i grönt. KLÄDKAMMARE Här finns det goda förvaringsmöjligheter. SOVRUM Grå heltäckningsmatta, vitmålade väggar samt en fondvägg i vitt, grått och svart. SOVRUM Laminatgolv vitmålade väggar samt en fondvägg mönstrat i vitt och svart. BADRUM Ljusgrå våtrumsmatta, vitmålade väggar samt vitt kakel med en rosa rad vid badkaret. WC, handfat och fönster.
Fakta om bostaden
Beskrivning
 • Boarea
  106,2 kvm (Boareauppgifter enligt bostadsrättsföreningen)
 • Rum
  4 rum
Byggnadssätt
 • Byggnadsår
  1990-91
 • Värme och ventilationsanl.
  Fjärrvärme och frånluftsventilation.
Energideklaration
 • Energiprestanda
  179 kWh/kvm och år
 • Sammanställning
  Energideklaration är utförd Datum: 2009-05-04
 • Besiktningsman
  Lars Gustafsson
TV- och Internetanslutning
 • Ansluten till Comhem.
Bilplats/Övriga byggnader
 • 70 p-platser och 20 carportar.
Ekonomi
 • Avgift
  6 448 kr/mån
 • Hushållsström
  350 kr/mån
 • Sammanlagd driftskostnad
  350 kr/mån
 • Upplåtelseform
  Bostadsrätt
 • Överlåtelseavgift
  1 107,5 kr betalas av köpare.
 • Pantsättningsavgift
  443 kr
 • Andel i förening
  0,0264666
 • Andel av årsavg.
  2,55400
 • Andelstal insats
  Uppgiften saknas i föreningens register
 • Pantsättning
  är pantsatt. Uppgiften är kontrollerad 2016-12-12.
Föreningen
 • Benämning
  Brf Salladsåkern.
 • Övriga utrymmen i föreningen
  Förråd finns precis i anslutning till radhuset.
Området
 • Välkommen till Skälby! Här är det lätt att trivas. NÄRSERVICE Tillgången till närservice är mycket bra. Ett par hundra m bort finns Handlar´n och vid Barkarby centrum, intill pendeltågsstationen, finns bibliotek, livsmedelsaffär, kiosk och restauranger. I Barkarby outlet finns butiker, outlet och bl a Ikea och Bauhaus. Barkarbystaden växer så det knakar och där finns det mesta man kan behöva, allt från mat och dryck till kläder, hemmet och restauranger. Närhet till Jakobsberg, där det mesta finns, liksom varuhus, systembolag, polis,bibliotek, biograf mm. FRITID För den friluftsintresserade finns närhet till utomhusbad vid exempelvis Görvälns badplats i Jakobsberg/Viksjö eller flera bad i Hässelby. Stora friluftsområden finns på såväl Järvafältet som områden inom kommunen (ex Gåseborgs-området med fornborgen). För den idrottsintresserade finns rikliga möjligheter inom närområdet, med bland annat elbelyst motionsslinga, vid Barkarby centrum, Veddestavallen med såväl fotboll som skridskobana. Komethallen för badmintonspel och gym i Veddesta. Sim och idrottshall finns i Jakobsberg. Den i Barkarby-Skälby mycket aktiva och lokalt förankrade idrottsklubben Bele Barkarby IF, spelar bland annat fotboll på Strömvallen i Skälby och på Veddestavallen. I övrigt finns det mesta i idrottsväg i Järfälla; ex skidbacke, motionscentral med elljusspår, skyttebanor för såväl pistol, gevär och bågskytte, bowlinghall, golfbana (Viksjö) mm. Vill man bege sig längre bort så finns Ängsjö friluftsgård i Stäket med kanotuthyrning mm, cirka sju kilometer från Jakobsberg, bussförbindelse finns. Båthamnar finns flera inom kommunen, närmaste vid Sandudden i Viksjö. Möjligheterna för en aktiv fritid för den i Järfälla boende är sannerligen goda! SKOLA FÖRSKOLA Finns ett flertal skolor och förskolor i närområdet. Den närmaste är Skälbyskolan där det finns allt från förskola upptill årskurs 5. Yytterligare ett stenkast bort finns Björkebyskolan där man går från årskurs 6-9. Ang frågor om kötid och placeringar till förskolor hänvisas till Järfälla kommun. www.jarfalla.se.
 • Kommunikationer
  Bussar och pendeltåg går minst en gång i halvtimmen och busslinjer finns antingen till Viksjö/Jakobsberg, Vällingby eller Sollentuna. Pendeltåget till Stockholms central tar 15 minuter. Tunnelbana kommer att dras till Barkarby med beräknad byggstart 2018 och byggtiden är ca 6 år. På Skälbyvägen, går bussarna 518 (Vällingby-¬Barkarby-Akalla-Kista) och buss 541 (Vällingby-Barkarby-Jakobsberg). Dessa har turer minst en gång i halvtimmen och oftare under högtrafik.

Vad blir din totala månadskostnad?

Bolånekalkyl

Ha lånelöftet klart innan visningen.

Ansök om lånelöfte
Störst är inte alltid bäst, ring mäklaren med Sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst - åtta år i rad. Hur nöjd vill du bli med din bostadsaffär?

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Bostadsvisning i VR

Nyhet! Nu lanserar vi bostadsvisningar i virtuell verklighet.

Läs mer och prova på
Kontakta mäklaren

Här finns tillfälle att ställa en fråga direkt till mäklaren om det är något mer du vill veta om bostaden. Under kontorstid kan vi utlova snabb respons.

Genom att klicka på knappen Ställ fråga godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Liknande bostäder i närheten
 • Elbilar på frammarsch
  Elbilar på frammarsch

  Nyheter om klimatförändringar duggar tätt. Många tror att elektricitet är framtidens ersättning för fossilbränslen och det pågår mycket forskning inom området.

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.

 • Så köper du en bostadsrätt – Mäklarhusets köpa bostadsrätt-guide
  Så köper du en bostadsrätt – Mäklarhusets köpa bostadsrätt-guide

  Från lånelöfte till kontraktsskrivning. Här är allt du behöver veta inför köpet av en bostadsrätt.