Sunnanvindsgränd 34

Sunnanvindsgränd 34

Slutpris

2 700 000 kr


Berghem— Järfälla

Sunnanvindsgränd 34


Slutpris
2 700 000 kr

Berghem— Järfälla

Bostadsrättsradhus på populära Sunnanvindsgränd - renoveringsobjekt!

På Sunnanvindsgränd 34 finns nu chansen att skapa ditt drömboende! Bostaden har en egen entré med brevlåda, staket och grind samt en uteplats i västerläge. Här finns en stor potential!

En välkomnande hall med avhängningsmöjligheter samt förråd under trappan. Bostaden är ljus och luftig med ett stort kök med matplats för 6 personer. Det stora badrummet har kaklade väggar och klinkergolv och är utrustat med dusch, WC, handfatskommod och tvättmaskin. Vardagsrummet upplevs ljust och luftigt. Här ryms soffgrupp, matgrupp, mediamöbel och ytterligare möblemang. Finns behov för ytterligare ett sovrum går det att dela av vardagsrummet (se orginalplanritning). Vid vardagsrummet finns även utgången till uteplatsen med härlig morgonsol (österläge). Detta är den perfekta platsen att grilla och avnjuta goda middagar. För er som gillar trädgårdsarbete finns även möjlighet att plantera blommor, växter och grönsaker. Ett trädgårdsförråd finns även på uteplatsen.

På övre plan finner vi bostadens två sovrum som båda rymmer dubbelsäng, nattduksbord och förvaringsmöbel. Här finns även en gäst-WC utrustat med WC, handfat, spegel och badkar.
Bostaden disponeras i dagsläget som en 3:a, men är registrerad som en 4:a i föreningens register.

HSB Brf Nydal är en populär förening med god ekonomi. De innehar en uthyrningslägenhet samt en nyrenoverad festlokal, gym och bastu. I avgiften ingår värme, vatten, bredband och TV-paket “Lagom” via Telia samt bostadsrättstillägg via Folksam. Lediga parkerings- och garageplatser. Du tar dig till Stockholm City på ca 30 minuter med buss och pendeltåg. Dessutom ligger naturreservatet Järvafältet runt knuten. Sunnanvindsgränd är ett familjärt område där man trivs!

Ring mäklaren vid frågor om bostaden, föreningen eller området!
Moa Örnberg, Mäklarhuset
073-231 38 04


Boarea
99 kvm
Avgift
6 434 kr/mån
Rum
4 rum (2-3 sovrum)
Såld
2023-01-26

Mäklarhuset Vällingby-Hässelby

Denna radhus på Sunnanvindsgränd såldes av oss 2023-01-26. Se alla våra försäljningar i Järfälla samt även på Sunnanvindsgränd.

Boka värdering
Moa Örnberg, ansvarig mäklare i Vällingby-Hässelby

Moa Örnberg

Ansvarig mäklare

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.